Kendt Hollywood-par fejrer 20-års bryllupsdag
Det bliver i familien. Leslie Mann og Judd Apatow har arbejdet sammen flere gange. Også parrets to piger har medvirket i film sammen med deres celebre forældre. Foto: Lucas Jackson/Reuters
Instruktøren Judd Apatow og skuespillerinden Leslie Mann har været gift i 20 år og har to børn sammen.

Efter hele 20 år sammen som mand og kone kunne instruktøren Judd Apatow og skuespillerinden Leslie Mann fredag 9. juni fejre porcelænsbryllup.

Det markerer Judd Apatow med en kærlighedserklæring til sin kone på Instagram, hvor han har delt et muntret bryllupsbillede, hvor han bærer hende i armene på en strand.

- I dag er det 20-års jubilæet for mit ægteskab med den strålende, sjove og fantastiske Leslie Mann. Den bedste ting, der nogensinde er sket for mig, skriver Apatow til det romantiske foto.

Parret blev gift i den amerikanske storby Los Angeles 9. juni 1997, efter at det havde mødt hinanden året forinden under optagelserne af filmen "The Cable Guy", hvor hun var en del af castet, og han var blandt producerne.

Mann og Apatow har siden arbejdet sammen på flere film. Blandt andet "Knocked Up", "This Is 40" og "The 40-Year-Old Virgin", som han har instrueret, og hun har spillet med i.

Den 49-årige filminstruktør og den 45-årige skuespillerinde er forældre til døtrene Maude på 19 år og 14-årige Iris.

Begge piger spillede med i filmene "Knocked Up" og "This Is 40".

Se bryllupsbilledet her: https://www.instagram.com/p/BVISFQmht4U/

/ritzau/FOKUS