Her vil Olsen-banden lægge EM-planer
Landsholdet skal bo i Polen, selvom man skal spille i Ukraine. Foto: Marine Hotel / POLFOTO
Det bliver Marine Hotel i det nordvestlige Polen, som skal huse de danske landsholdsspillere ved sommerens EM.

Det danske landshold skal ikke opholde sig langt væk fra Danmark ved sommerens EM. Selv om landsholdet blev trukket til at spille alle tre gruppekampe i Ukraine, så er valget faldet på en basecamp i polske Kolobrzeg , som kun ligger et par hundrede kilometer fra den danske kyst.

"Vi har fokuseret på at finde en basecamp, der dels giver os de bedste forberedelsesmuligheder til kampene, og dels giver os den rigtige fornemmelse af at føle os hjemme," siger Morten Olsen i en pressemeddelelse.

Landsholdet forventes at indlogere sig på Marine Hotel fra den 4. juni, hvorefter truppen bliver fløjet i charterfly dagene inden gruppekampene til henholdsvis Kharkiv og Lviv i Ukraine, hvor landsholdstruppen overnatter på et såkaldt transit-hotel.

"Træningsbaner og transport har været nøgleordene for os i vores søgning på det helt rigtige hotel. Jeg har været imponeret over den høje hotelstandard i både Polen og Ukraine. Kolobrzeg har skilt sig ud med et fantastisk hotel i de samme omgivelser som Hotel Marienlyst i Helsingør, kort afstand til en helt fantastisk træningsbane på et nyt stadion og med lidt over en times kørsel til den nærmeste lufthavn," siger Olsen.

Kur- og kystbyen med 44.000 indbyggere ligger 355 kilometer og seks timers kørsel fra København, og har fast færgeforbindelse til Nexø på Bornholm.

De øvrige hold i Danmarks pulje, Holland, Tyskland og Portugal, indkvarterer sig alle også i Polen.