Frustreret Wozniacki spiller sig i semifinalen i New Zealand
Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har natten til torsdag slået sig videre til semifinalen ved WTA-turneringen i Auckland i New Zealand. Foto: MDB/AP
Caroline Wozniacki vandt i to sæt over Julia Görges og skal nu møde sin Wimbledon-overmand.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er klar til årets første semifinale, efter at hun ved WTA-turneringen i Auckland i New Zealand torsdag morgen dansk tid slog Julia Görges i to sæt.

Wozniacki var aldrig i de store vanskeligheder mod tyskeren, som blev besejret 6-4, 6-4.

I første sæt brød danskeren tidligt Julia Görges' serv og var tæt på at gøre kunsten efter og bringe sig på 4-1.

Men tyskeren, der er placeret som nummer 75 på verdensranglisten, kæmpede sig tilbage, holdt serven og sikrede sig også næste parti ved at bryde tilbage.

Wozniacki, der et par gange verbalt udtrykte frustration over ikke at vinde afgørende bolde, svarede dog stærkt igen ved at snuppe endnu et parti i Görges' serv og kørte sættet hjem.

Heller ikke i begyndelsen af andet sæt kunne spillerne udnytte deres egen serv. De første tre partier gik til kvinden på modsatte side af nettet, og heldigt for Wozniacki var hun først til at holde sit serveparti og komme foran 3-1.

Resten af kampen viste Wozniacki fine takter og formåede både at holde en solid defensiv og samtidig komme med nogle af de aggressive vinderslag, som hun har fået ind i sit spil.

I semifinalen møder Caroline Wozniacki tjekken Barbora Zahlavova Strycova, der vandt sin kvartfinale over amerikanske Coco Vandeweghe.

I deres fire hidtidige indbyrdes opgør har Wozniacki vundet tre gange.

Det er dog danskeren, der har revanche til gode. Ved sidste års Wimbledon-turnering var det netop Strycova, der slog Wozniacki ud.

/ritzau/