Frederik og Marys romantiske jule-tur til Australien
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fejrer jul i Australien med deres fire børn. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Det danske kronprinspar fejrer højtiden i kronprinsesse Marys fødeland, Australien, hos hendes familie sammen med parrets fire børn.

Kronprinsfamilien holder i år jul i kronprinsesse Marys fødeland, Australien, og hele familien er ankommet dertil for at fejre højtiden.

Det fremgår af flere australske medier, som har foreviget billeder af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på havnen i den australske storby Sydney.

Den 49-årige kronprins og den 45-årige kronprinsesse var hoppet om bord på Wild Oats XI, som deltog i en kapsejlads i Sydney.

Dermed vendte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tilbage til den by, hvor deres romance startede. Parret mødte hinanden på en pub i den australske storby under de olympiske lege i 2000.

I slutningen af november oplyste kongehuset, at kronprinsparret og deres fire børn, prins Christian på 12, 10-årige prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på snart 7 år, i år holder jul i Australien.

Senest i 2015 fejrede kronprinsfamilien også jul i kronprinsessens fødeland.

Også prins Joachim, prinsesse Marie og parrets to børn, prins Henrik på otte og femårige prinsesse Athena, holder jul i udlandet. Prins Joachims to ældste børn, prins Nikolai på 18 og 15-årige prins Felix, holder jul hos deres mor, grevinde Alexandra.

Dronning Margrethe og prins Henrik bliver i Danmark og fejrer højtiden på Marselisborg Slot i Aarhus.

/ritzau/