Forældrene midt i deres livs mareridt: Bare få Thomas hjem
19-årige Thomas Stralner forsvandt efter en bytur den 16. januar og er endnu ikke fundet. Uvisheden piner forældrene. Foto: Østjyllands Politi
Vi vil bare have ham hjem, uanset hvad der er sket ham, siger forældrene til forsvundne Thomas.

De seneste to uger har Karina og Michael Mikkelsen Stralner fra Randers gennemlevet enhver forælders mareridt: Deres 19-årige søn, Thomas, har nemlig været forsvundet siden 16. januar og frygtes omkommet.

Det eneste, de ønsker, er bare at få Thomas hjem, uanset om han er i live eller ej, fortæller de ulykkelige forældre til B.T.

- Ens følelser er så ambivalente. Inderst inde håber vi på at finde Thomas i live igen, men omvendt har jeg det sådan, at jeg bare gerne vil finde ham. Uvisheden er det værste, siger moren, Karina Stralner, til B.T.

Den unge mand forsvandt efter en bytur og blev sidst set gående ned mod havnen. Siden har både familien selv, politiet og frivillige fra blandt andet organisationen Missing People søgt intensivt efter ham, men indtil videre uden held.

Senest lørdag eftermiddag har frivillige fra hele landet ledt på og i Randers Fjord med dykkerudstyr, kikkerter, sonarudstyr og både, skriver Randers Amtsavis.

Det er dog endnu ikke lykkes at finde Thomas Stralner.

via Listen To News