Dreng sparkede skummel mand i skridtet
Politiet efterlyser en mand, som fulgte efter og greb fat i en 12-årig dreng. Holger Madsen, Avisen.dk.
Politiet efterlyser en mand, som fulgte efter og greb fat i en 12-årig dreng.

Østjyllands Politi opfordrer beboere omkring Tilst-området til at være ekstra opmærksomme, efter en 12-årig skoledreng i morges var udsat for en ubehagelig oplevelse. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Samtidig efterlyser politiet den mand, som fulgte efter og greb fat i drengen.

Episoden fandt sted torsdag morgen klokken kvart over 7, da drengen gik forbi et busstoppested ved Tilst Skolevej over for Fakta. Den 12-årige dreng opdagede, at en fremmed mand fulgte efter ham. Manden tilbød drengen is, og selvom drengen takkede nej og skiftede retning, fulgte manden efter ham.

Sparkede ham i skridtet

På et tidspunkt greb manden fat i drengens håndled, hvorpå drengen vendte sig og sparkede manden i skridtet. Drengen løb derefter hen på skolen, og der skete ikke yderligere, oplyser politiet. Det vides ikke, hvad manden ville, og der skete ikke drengen noget, men politiet opfordrer forældre til at snakke med deres børn om, hvordan de skal reagere, hvis de oplever noget lignende.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som stod ved busstoppestedet eller på anden måde overværede eller har oplysninger om episoden eller kender manden.

Manden, som greb fat i drengen, beskrives som cirka 30 år, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden og med mørkt, halvlangt, sjusket hår, store flyveører og skægstubbe. Han talte dansk, og var iført mørke bukser og mørk trøje med en tynd, gul vest over.

Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger om manden eller episoden.