Fischer tvivler på om han passer til fodboldverdenen
Den danske Ajax-angriber Viktor Fischer føler sig ofte dum, når han læser tidligere interview, han har givet.
Simon Kjær og Viktor Fischer fotograferet i den danske landsholdslejr før de vigtige playoffkampe om EM-kvalifikation for nylig.
Simon Kjær og Viktor Fischer fotograferet i den danske landsholdslejr før de vigtige playoffkampe om EM-kvalifikation for nylig. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Den danske Ajax-spiller Viktor Fischer er vild med at spille fodbold og være fodboldspiller, men han tvivler indimellem på, om han passer ind i den professionelle fodboldverden.

-Jeg ønsker virkelig at være fodboldspiller, men sommetider spekulerer jeg på, om min personlighed passer til fodboldverdenen, siger Viktor Fischer til magasinet Santos Magazine.

Den åbenmundede dansker siger til magasinet, at han nogle gange føler sig dum, når han læser, hvad han citeres for at udtale i medierne, og at han ikke kan lide at læse tidligere interviews, han har givet.

- Så føler jeg mig dum bagefter, og jeg er stadig dum. Om to år afskyr jeg sikkert igen dette interview, siger Fischer.

Den 21-årige Ajax-spiller vendte i foråret tilbage efter et års skadespause som følge af en iturevet sene i baglåret.

Danskeren har i denne sæson scoret fem gange og lagt op til to mål for Ajax.

Viktor Fischer var i startopstillingen til Danmarks første playoff-opgør mod Sverige i Stockholm for nylig. Til returkampen tirsdag i denne uge, hvor Danmarks EM-kvalifikation glippede, var Viktor Fischer uden for truppen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.