Ena fra Badehotellet: Jeg smadrer edderkopper
Ena Spottag med Thomas Evers Poulsen, da de dansede i Vild med dans. FOTO: Scanpix
Vinderen af 'Vild med dans' og køkkenpige i 'Badehotellet' tager sig en velfortjent vinterpause med computerspil og tegneserier, men det vælter heller ikke ind med jobs lige nu.

Ena Spottag har haft et vildt efterår og en mageløs afslutning på 2015, da hun sammen med Thomas Evers Poulsen vandt 'Vild med dans.'

Derfor er tiden også kommet til en velfortjent pause med afslapning og ro, fortæller hun til HER&NU

Den ro finder hun ved at spille en god gang computer:

- Jeg er lige begyndt at spille World of Warcraft, hvor jeg er startet med en night elf. Så render jeg rundt i spillet og smadrer edderkopper. Ellers hører jeg lydbøger og læser tegneserier, siger hun.

Skal flytte til Jylland

Snart flytter Ena Spottag til Jylland for at blive en del af Aalborg Teater, og indtil da vil hun foretrække at slappe lidt af, fortæller hun.

Men det er heller ikke sådan, at det vælter ind med tilbud fra højre og venstre om nye projekter og ansættelser, blot fordi hun har vundet er dansekonkurrence, siger hun:

- Kendiseffekten betyder ikke så meget. Det er i hvert fald ikke væltet ind med tilbud, så jeg tror ikke, at det har haft den store betydning. Man kan jo også blive for folkelig og kendt, men jeg har haft det sjovt.

Mon ikke den unge skuespiller har bidt sig så meget fast i publikums hjerter, at hun ikke skal frygte lediggang, og de næste to år er hun sikret arbejde på Aalborg Teater. 

Du kan også se hende i aftenens, mandag, afsnit af 'Badehotellet' på TV 2 klokken 20.

Se også: