Ekspert: Danmark udstillede svenskerne
Zlatan Ibrahimovic og de andre svenske profiler havde det svært mod et velspillede dansk hold fredag aften i Parken. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO
Zlatan og co. blev reduceret til statister, da Danmark fredag aften besejrede Sverige 2-0.

I den første halve time af testkampen mellem Danmark og Sverige udstillede landsholdet broderlandets mangler.

Bendtner, Kvist og alle de andre spillede bolden rundt efter behag på en måde, der viste, at de rød-hvide mestrer den moderne fodbold med fokus på boldbesiddelse og teknik.

Det påpeger tidligere cheftræner i AGF og Lyngby Poul Hansen, der i dag er kommentator på TV 2.

"Sverige vælger en underlig defensiv strategi. De står og venter på os, og håber vi laver fejl. Og det gør vi altså ikke for øjeblikket. Så den første halve time kommer de bare til at løbe efter os. Det er lige før de skal spørge om lov til at låne bolden."

"De har ikke bolden, så de bliver udstillet og deres bedste spillere bliver bare til nogle der løber bagefter hele tiden," siger han til Newspaq.

På det danske hold var Poul Hansen især imponeret af Lars Jacobsen, der sammen med Niki Zimling og Daniel Agger var de bedste for Olsens tropper.

"Lars var helt fantastisk. Han er med i begge scoringer og er offensiv hele vejen igennem," slår han fast.

Morten Olsen udtalte efter kampen, at præstationen og sejrerne over Norge og Portugal giver begrundet håb om en flot EM-slutrunde til sommer.

Deri er Poul Hansen enig, men han understreger, at danskerne er dybt afhængige af, at de bedste spillere holder sig væk fra skader og i kampform.

"Vi har ikke verdens bredeste trup. Vi er afhængige af, at de der elleve spiller, ikk," lyder det fra kommentatoren.