Ekskæreste sagsøger Sheen for hiv-sex
Den skandaleramte skuespiller Charlie Sheen skal i retten for første gang, siden han afslørede, at han er hiv-positiv.
Charlie Sheen har fortalt, at han har brugt op imod 69 millioner kroner for at holde sin sygdom hemmelig.
Charlie Sheen har fortalt, at han har brugt op imod 69 millioner kroner for at holde sin sygdom hemmelig. Foto: Peter Kramer/AP

Charlie Sheen har næppe forestillet sig, at det ville komme til at gå stille for sig, når han afslørede sin status som hiv-positiv. Og nu får han måske en forsmag på, hvad der er i vente, efter at han torsdag blev sagsøgt af sin ekskæreste Scottine Ross.

Den tidligere pornoskuespiller, som nåede at blive forlovet med Sheen, har sagsøgt ham for overfald og for at forårsage psykisk skade, fordi de havde sex fem gange, før han fortalte hende, at han var smittet med virussen. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ross hævder også, at Sheen var voldelig overfor hende adskillelige gange i deres forhold, hvor han sparkede hende og tog kvælertag på hende. Derudover skulle den falmede tv-stjerne have tvunget hende til at få en abort i 2014.

Charlie Sheen, der er kendt for sin enorme seksuelle appetit, har tidligere fortalte, at han umuligt kan have smittet sine partnere, fordi han altid har brugt kondom, og fordi han har været ærlig omkring sin sygdom.

Hans advokat, Martin Singer, fortalte torsdag, at Sheen vil forsvare sig med næb og kløer, og at de regner med at få medhold i sagen.

Det er endnu ukendt, hvor meget Scottine Ross sagsøger Sheen for, men det kan blive en svær retssag for anklageren, fordi loven i Californien, hvor Sheen er sagsøgt, siger, at det skal kunne bevises, at den anklagede bevidst forsøgte at videregive sygdommen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.