Efter chok-nederlag: Nu vil Wozniacki vinde top-turnering
Caroline Wozniacki vil prøve at nå langt og måske endda vinde French Open i år. Foto: Christian Hartmann/Reuters
Flere af tennissportens topnavne er ikke med i French Open, og det kan blive Caroline Wozniackis store chance.

Caroline Wozniacki var i problemer i den første kamp ved French Open, men gik videre efter sejr i tre sæt over den 17-årige australier Jaimee Fourlis.

Den danske tennisstjerne blev efterfølgende spurgt til muligheden for at nå langt i turneringen og måske endda vinde sin første grand slam-turnering i karrieren.

En del store navne er ikke med i dette års French Open, og det kan gøre turneringen mere åben.

Søndag røg Angelique Kerber ud i første runde, da den tyske og topseedede verdensetter overraskende tabte i to sæt til russeren Ekaterina Makarova.

Ud over Kerber er Serena Williams, Victoria Azarenka og Maria Sharapova heller ikke med i French Open af forskellige årsager.

- Jeg vil bestemt prøve (at vinde turneringen). Serena er den eneste, der er en klasse bedre end alle andre. Alle andre spillere kan jeg slå på en god dag.

- Jeg vil gøre mit bedste, men jeg må tage det en runde ad gangen, og jeg overlevede i dag, siger Wozniacki til Eurosport.

Hun forklarede også, at hun aldrig har været den bedste ven med underlaget grus gennem årene. Hun foretrækker at spille på hurtigere underlag som græs eller hardcourt.

- Jeg prøver og jeg kæmper på gruset, og nu er jeg videre til næste runde, konstaterer en lettet Wozniacki.

/ritzau/