DR-vært og TV 2-vært bliver kolleger i indsamlingsshow på Facebook
Lene Beier og Thomas Skov Gaardsvig er live igennem på Facebook fire gange, når Kræftens Bekæmpelse samler ind på søndag. Foto: Søren Bidstrup og Katrine Emilie Andersen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Thomas Skov Gaardsvig fra DR og Lene Beier fra TV 2 er værter ved Kræftens Bekæmpelses live-show på Facebook.

Når indsamlerne ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling på søndag går fra dør til dør, så kan man igen følge begivenheden live på Facebook.

Her vil tv-kendisserne Thomas Skov Gaardsvig fra DR og Lene Beier fra TV 2 stå sammen i den gode sags tjeneste, og være værter ved en direkte transmission på det sociale medie.

Tv-duoen vil snakke med indsamlere, forskere og patienter undervejs:

- Jeg har haft mine børn med ude at samle ind, og de gik vildt meget op i det. Det er vigtigt at lære børn om frivilligt arbejde, og når man går sådan en tur sammen, kan man ikke undgå at have nogle gode samtaler. Det giver samtidig en stærk fællesskabsfølelse at vide, at så mange mennesker lige nu står sammen om én sag, fortæller Lene Beier i en pressemeddelelse.

Liveshowet foregår på Kræftens Bekæmpelses Facebook-side og begynder kl. 15.30. Der vil i alt blive sendt fire udsendelser på hver 25 minutter.