"137 ud af syv millioner. You do the math," lyder opfordringen fra kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes.
Siden april har Fødevarestyrelsen givet slagterivirksomheden 137 anmærkninger, men sammenlignet med de syv millioner svin, der er blevet slaget i samme periode, er procentsatsen nærmere en promille, mener hun. Hendes lommeregner kan ikke engang finde frem til tallet, konstaterer Anne Villemoes, der ikke mener, at det er muligt nogensinde at få antallet af anmærkninger ned på nul.
"Nogle af kritikpunkterne handler om, at der skal stå fem ruller papir, og hvis du får fire ruller, så får du en anmærkning," siger hun til Newspaq.
Anne Villemoes vil efter eget udsagn "lægge hovedet på blokken" og love, at der ikke er en finger at sætte på det færdige produkt, der ligger i supermarkedernes kølediske.
Godt 500 gange om året kommer Fødevarestyrelsens kødkontrol og tjekker et af Danish Crowns slagterier.
Vicedirektør Lizzi Jacobsen mener ikke, de 137 punkter bør bagatelliseres.
"Danish Crown skal tage det alvorligt, når vi kommer med indskærpelser eller kommer med forbud. For hygiejnen er afgørende for, at de kan afsætte deres produkter, og at forbrugerne kan have tillid til det," siger hun til Newspaq.
Men det gør Danish Crown nu også, lover kommunikationsdirektøren.
"Der bliver arbejdet ekstremt intenst med lige præcis de ting i vores virksomhed," slår hun fast.