Chok på Badehotellet: Stjerne stopper
De danske fans af "Badehotellet" har set Rosalinde Mynster (nummer to fra højre) for sidste gang i rollen som Fie. Her er hun fotograferet sammen med (fra venstre) Merete Mærkedahl, Mia Helene Højgaard, Bodil Jørgensen og Ulla Vejby Kristensen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Sjette sæson af "Badehotellet" bliver en "ny fortælling", afslører manuskriptforfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad,

Manuskriptforfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad havde et par artige overraskelser i ærmet, da de præsenterede rammerne for den sjette sæson af TV 2's succes-serie "Badehotellet".

Men den største overraskelse kommer BT med.

Sjette sæson bliver nemlig uden hovedrolleindehaveren Rosalinde Mynster:

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den nye sæson. Jeg elsker hele "Badehotellet'-familen meget højt, skriver Rosalinde Mynster i en mail til BT. Hun spiller Fie og uddyber overfor avisen:

- Jeg var meget ung, da "Badehotellet' gik i gang og beslutningen om ikke at fortsætte bunder udelukkende i en følelse af at have fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere. Jeg glæder mig til at følge sæson seks, men fra den anden side af skærmen.

Anmelderne har siden seriens start ikke vist den store begejstring for "Badehotellet", men næsten 1,7 millioner seere har ifølge TV 2 fulgt sæson fem, indtil den sluttede mandag aften.

"Badehotellet" springer i tid

Sæson seks er fortsat i skrivefasen, og optagelserne ventes at begynde til sommer, men en ting er sikkert, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad: Serien tager et spring frem i tiden, frem til 1939 - seks år senere end da vi mandag aften slap Bodil Jørgensen som Molly, Jens Jacob Tychsen som den forfængelige Edward Weyse, Peter Hesse Overgaard som kontorchef Hjalmar Aurland, Mads Wille som grev Ditmar og, måske ikke mindst, Anette Støvelbæk som Alice Frigh.

- Om handlingen fortsætter udover 1939, ved vi slet ikke endnu. I lighed med første del tager vi en sæson ad gangen. Men vi har en ny fortælling, vi glæder os til at dele med seerne, siger Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

Stig Thorsboe og Hanna Lundblad er allerede langt i skriveprocessen, og det er planen, at optagelserne begynder til sommer.

Rosalinde Mynster skal videre med sin karriere og stopper i "Badehotellet". Hun er datter af Karen-Lise Mynster (tv) og Søren Spanning. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)