Bøder ved slot efter prins Henriks død: Nu annullerer kommunen bøderne
"Hvor sølle kan det blive!", skrev en læser i Aarhus Stiftstidende efter at have fået en p-afgift ved Marselisborg Slot. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bilister fik p-bøder ved Marselisborg Slot, da de gav prins Henrik en sidste hilsen i dagene efter hans død.

Sad der en parkerings-afgift under vinduesviskeren, da du vendte tilbage til bilen, efter have givet prins Henrik en sidste hilsen ved Marselisborg Slot? Så kan du godt rive bøden i stykker.

Aarhus Kommune har nemlig valgt at annullere bøderne, som blev udskrevet i dagene efter prins Henriks død midt i februar.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi kunne godt se, da vi så folks reaktioner, at det var en upassende baggrund at udskrive p-afgifter på, siger Kim Gulvad Svendsen, afdelingschef i Teknik og Miljø, Aarhus Kommune, til avisen.

En læser havde i et læserberev i avisen blandt andet skrevet: "Minsandten om ikke kommunens p-vagter har en fest med at notere bilerne foran slottet! "De holder for tæt på dobbeltlinjen...". Hvor sølle kan det blive!".

Annulleringen bliver formentlig ikke noget, som vil kunne ses på bundlinjen i kommunens regnskab for parkerings-afgifter. I alt slipper ni bilister for p-afgiften.