Blogger: Danmark bør skamme sig - DF er stadig ikke stuerene

Johnny Larsen er opvokset på Nørrebro i København. Mod alle odds fik han en uddannelse som journalist i 1987 - efter 17 år som ufaglært og derfor temmelig nedslidt.

Han har skrevet en bog, sange og en opera, og lidt af manglende evne til at holde mund. Johnny været ramt af depression siden børneårene og har været selvbehandlet, indtil han blev ramt af svær sygdom i 2009.

 

Følg Johnny Larsen på Twitter

LIGE SIDEN den økonomiske katastrofe Anders Fogh Rasmussen begyndte at byde sig til overfor Dansk Folkeparti er mere og mere af det gode ved at være dansk røget på møddingen.

Dagens burkaforbud, altså et forbud mod, at kvinder fra en bestemt religiøs gruppe må bevæge sig rundt i det tøj, de vælger, er endnu et eksempel på den skruppelløshed, der præger toppen af de folkevalgte.

Nyrup erklærede, at Dansk Folkeparti ikke var stuerene, og det er de stadig ikke. Forskellen på Nyrups udtalelse ved åbningsdebatten i 1999 og Foghs erobring af magten blot to år senere er, at Fogh i sin voldsomme iver efter statsministerposten åbnede armene for alt og alle, og de første til at bide på var Dansk Folkeparti.

I STARTEN var de lidt forsigtige, men så gik det ellers støt fremad, og efter Lars Løkke Rasmussens katastrofevalg var der kun en vej til magten: At bøje sig så dybt for Dansk Folkeparti, som det overhovedet var nødvendigt.

Lars Løkke Rasmussen fik nøglerne til statsministeriet uden valg. Han tabte det første valg som leder, og han tabte det efterfølgende valg. Han taber også det tredje valg om et års tid. Det betyder ikke, at han fralægger sig magten, det betyder bare, at vi stadig har til gode at se, hvor dybt han kan bukke for Dansk Folkeparti. Intet andet.

Statsministeren er nævnt som en dygtig politiker. Det er hans modstander Mette Frederiksen også. Nu ved jeg ikke om det et eller andet sted findes en klokkeklar definition på ”dygtig politiker”, men det er der vist ikke. I stedet tolker vi hver især. Løkke og Mette er begge dygtige politikere i mine øjne: De er eksperter i at skaffe sig selv i en position, hvor de bliver bosser, og de skyer hverken midler eller personer.

Derfor står Mette Frederiksen last og brast med Dansk Folkeparti i hendes forsøg på at fravriste Venstre regeringsmagten hurtigst muligt. Mette bøjer sig endnu dybere, og hendes tre år gamle afstandtagen til burkaforbud er nu blevet til støtte.

Hvad der er stor forskel på i dansk politik er derimod Poul Nyrup Rasmussen og Mette Frederiksen. Nyrup turde tale mod racisterne i Dansk Folkeparti, men bevares de fyldte heller ikke så mange stole i salen. Mette er selv kravlet op i kanen til DF. På mange andre måder er Mette Frederiksen og Poul Nyrup hinandens spejlbillede, men det er en helt anden sag.

Til dato, fra valget i 2015, har Dansk Folkeparti manøvreret faktisk flot i politik. Jeg tror det bliver svært at finde noget som helst parti, der så smertefrit har fået selv de mest vanvittige og muligvis lovstridige forslag vedtaget. Vi skylder tak til Dansk Folkeparti for at skaffe os grænsebommene tilbage, uden det har haft anden effekt end, at der mangler politi til at opklare og forhindre forbrydelser.

VI HAR FÅET BEVÆBNET MILITÆR i Københavns gader, vi har fået forbud mod religiøst betinget påklædning… men kun for én religions tilhængere. Vi kommer ganske givet også til at tage mod en lov, der gør at 12-årige (eller yngre) kan fængsles. Det vil sige, at børn, der begår drengestreger, går fra overkåde unger til forbrydere…. Konservative sidder jo ikke bare og nikker ja til alt fra DF… de vil også have en godbid.

Det bliver med sikkerhed nedsættelse af den kriminelle lavalder. Måske vil vi også komme til at opleve andre stramninger for muslimer. Eksempelvis er tvungen fuldskæg religiøst betinget og dermed undertrykkende. Det kan sagtens forbydes, som det ser ud nu.

Det korte af det lange er, at vi styres af Dansk Folkeparti, og det er ved grød ikke godt. Partiet virker mest som om de har hvervet størstedelen af deres folketingsmedlemmer blandt mennesker, der deltog i Dunning-Krugerundersøgelsen. Men sandsynligvis er de blot ynkelige eksempler på, hvor lidt vi skal skræmmes for at stemme på en virkelig bussemand.

METTE FREDERIKSEN har gjort det meget, meget klart, at hun (som Fogh og Løkke) vil være kalif i stedet for kaliffen – for enhver pris. Prisen kommer Danmark til at betale.

Muligvis tror Socialdemokratiets leder, at Dansk Folkeparti er blevet stuerene, men lad mig gøre det helt klart: De er ikke stuerene, de har bare fået lov til at rende rundt og skide i hele huset.

Skam dig Danmark

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.