Bendtner ked af episoder med hærværk og vold
Den store danske angriber nu sin seneste pinlige opførsel. Foto: AFP/Scanpix/Francisco Leong
Nicklas Bendtner tager nu bladet fra munden og undskylder den seneste tids uheldige episoder, der kulminerede med en anholdelse for hærværk.

Den danske landsholdsspiller i fodbold Nicklas Bendtner tager nu bladet fra munden.

I et brev til flere medier kryber den store angriber nu til korset og undskylder. Det sker efter episoderne med vold på et hotel og senest arrestation for hærværk på biler i den engelske by Newcastle.

"Jeg er helt utrolig ked af det. Jeg beklager dybt, at have været en del af disse episoder, der tolkes så voldsomt. Jeg påtager mig fuldt og helt ansvaret for ikke at have trådt ud af begivenhederne, før de gik op i en spids," skriver Nicklas Bendtner, ifølge ekstrabladet.dk, i brevet.

Den seneste episode, der involverer Bendtners holdkammerat i Sunderland Lee Cattermole, har fået fans og fodboldinteresserede til at tale dunder mod Bendtner på internettet.

Han undskylder sig med, at han ikke har levet op til sin rolle som forbillede.

"Jeg er i bund og grund en almindelig mand, men med et ualmindeligt job. Det glemmer jeg ind i mellem, men jeg ved det godt, og derfor skal der ikke lyde nogen som helst undskyldning for, at jeg er blevet hvirvlet ind i disse ting," skriver Nicklas Bendtner.

Han vil nu skubbe skandalerne i baggrunden og fokuserer 100 procent på fodbolden og familien.

"Min familie, min søn, min dejlige kæreste og min fodbold er det vigtigste i mit liv. Det har jeg brug for at fokusere 100 pct på. Mit allervigtigste mål lige nu, er at blive min skade kvit og komme tilbage i topform - for Sunderland og for Danmark," lyder det ifølge ekstrabladet.dk.

Nicklas Bendtner er for tiden udlejet til Premier League klubben Sunderland fra Arsenal, hvor han ikke kunne komme på holdet.

Kilde:ekstrabladet.dk