TV-baronesse reddet fra økonomisk ruin
TV-baronessen kan ånde lettet op. Med skilsmissen fra milliardæren Rory Fleming kan hun se frem til en kæmpe pose penge, der sletter hendes milliongæld. Foto: Hanne Juul
Caroline Fleming kan nu sætte en fed streg over sin kæmpegæld, der truede med at tage Valdemar Slot fra hende.

De fleste forbinder nok en skilsmisse med noget trist, men tv-baronessen Caroline Fleming kan juble hele vejen til banken, skriver ekstrabladet.dk.

Det er endelig lykkedes for den blonde tv-baronesse at blive helt fri fra fortiden, og den nybagte mor kan nu koncentrere sig fuldt ud om sin lille guldklump. Caroline Fleming bliver nemlig forgyldt i skilsmissen fra milliardæren Rory Fleming, og hendes bankrådgiver kan tørre sveden af panden.

Skilsmissen betyder, at Caroline endelig kan lukke det gabende hul i økonomien, som har truet med at opsluge livet på Valdemar Slot. Tv-kendissen får nemlig et endnu ukendt millionbeløb, som sikrer, at hun kan leve resten af livet 'som en greve'.

Og det er tiltrængt, for gælden er blevet så stor, at den koster 950.000 kroner om året alene i renter. Helt præcis skylder hun 47.573.158 kroner.

Baronessen kan dermed bestemme over sit eget liv igen. Ikke blot bliver hun gældsfri, men efter bruddet med Niklas Bendtner og nu skilsmissen fra milliardæren, er hun er officielt single igen.

Kilde: ekstrabladet.dk