Arizona vinder trods Bødker-afbrænder

Mikkel Bødker missede straffeslag, men Arizona vandt alligevel i Minnesota på dag, hvor andre danskere tabte.
Mikkel Bødker missede straffeslag, men kunne glæde sig over sit holds sejr tidligt tirsdag morgen, dansk td.
Mikkel Bødker missede straffeslag, men kunne glæde sig over sit holds sejr tidligt tirsdag morgen, dansk td. Foto: JASON FRANSON/AP

Den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker har masser af succes hos Arizona Coyotes i NHL i denne sæson, men tidligt tirsdag morgen måtte han forlade isen uden point.

Han fik ellers chancen i kampen, som Arizona vandt 2-1 efter overtid og straffeslag.

Mikkel Bødker var udpeget som Arizonas første straffeskytte, da kampen gik i overtid, men danskerens forsøg blev reddet af Minnesotas målmand Devan Dubnyk.

De to havde også en duel i overtiden. Her troede Arizona, at holdet havde vundet, da Michael Stone sendte et hårdt skud i nettet fra lang afstand.

Scoringen blev ikke godkendt, da dommerne mente, at Mikkel Bødker havde ramt målmanden inde foran mål og dermed havde forhindret ham i at redde pucken.

Nu blev det i stedet den unge Anthony Duclair, som scorede på straffeslag i anden runde og med to misbrugte Minnesota-straffeslag, var kampen afgjort.

På den nye hjemmebane i Brooklyn tabte Frans Nielsen og New York Islanders med 2-4 til Detroit, mens der også var nederlag til Lars Eller og Montreal.

Lars Eller og holdkammeraterne er gået lidt i stå efter en god indledning på sæsonen. Sent mandag tabte holdet 2-5 til Columbus.

Montreal og Arizona spiller allerede igen natten til onsdag. Montreal møder igen Columbus, denne gang hjemme i Montreal.

Mikkel Bødker og Arizona skal til Winnipeg. Den danske målmand Frederik Andersen og hans Anaheim møder desuden Boston i det modsatte hjørne af USA.

Efter tirsdagens kampe holder NHL pause resten af ugen på grund af weekendens All Star-kamp.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.