Ærlig Keld Heick: Vi kan godt skændes ret heftigt
Dansktop-parret kan slet ikke forstå, de har nået de 70 år. FOTO: Scanpix
Selvom Keld og Hilda Heick virker som Danmarks mest idylliske par, skal man ikke lade sig narre. De kan godt både skændes og råbe højt, for de har begge et stort temperament.

Sangeren Keld Heick er netop blevet 70 år, og selvom dåbsattesten siger, at han er blevet lidt ældre, føler han sig langt fra gammel.

Han kan stadig både synge og spille, og derhjemme kan der også ind imellem stadig være gang i sagerne.

Både han og Hilda fortæller til HER&NU, at selvom der er kommet mere ro på, kan de stadig tage sig et godt skænderi nu og da. Hilda siger, det ikke sker tit, men når det sker, så sker det også med fuld blæs på:

- Ja, men til tider kan vi nu godt skændes ret heftigt, for vi har begge et voldsomt temperament. Når vi så er blevet kølet ned, så er vi gode venner igen, siger Keld Heick.

Hvor blev årene af?

Keld Heick fortæller samtidig, at han slet ikke kan forstå, at han bliver 70 år.

Hilda Heick fylder også 70 år om tre måneder, og selvom de begge kunne gå på pension, gør de det ikke endnu. De kan ikke undvære at optræde:

- Jeg kan helt ærligt ikke forstå, at jeg fylder 70 år. For jeg føler mig jo ikke gammel. Det er jo fantastisk, at vi stadig kan rejse rundt og underholde en masse mennesker. Vi har ganske vist skruet meget ned for rejseaktiviterne, men vi kunne slet ikke undvære ­livet på landevejen, siger Keld Heick.