Årgang 0: Stephanie vil have en tatovering

Stephanie er glad for både piercinger og tatoveringer, og selvom hun endnu ikke har fået tusset kroppen, ved hun præcis, hvordan de skal se ud den dag, hun får lov.
Stephanie drømmer om at få tatoveringer.
Stephanie drømmer om at få tatoveringer. FOTO: Scanpix

Den 15-årige Stephanie fra tv-programmet Årgang 0 er fint udsmykket med piercinger i både navle, øre og tungen. I premiereafsnittet på den populære serie, som vises om tirsdagen på TV 2, fortalte hun glad, at hun netop havde fået en tungepiercing:

- Det var min far, der lavede den, så han er okay med det. Men min mor er sådan lidt... Hun er ikke så glad for sådan nogle piercinger og sådan noget. Men jeg tror, hun er ved at indse, at jeg godt kan lide sådan noget, fortalte Stephanie i programmet.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik hitter hos danskerne: Derfor er vi så vilde med ham

Sådan skal min tatoveringer se ud

Men piercinger er ikke nok for Stephanie. Hun drømmer om at få en masse flotte tatoveringer, skriver BT

I en chat på tv2.dk som Stepahnie havde med læsererne, efter andet afsnit blev vist i går, tirsdag, afslørede hun, at hun drømmer om at få en masse tatoveringer. 

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0 chokerer sin far

En læser spørger Stephanie, om hun gerne vil have tatoveringer, og til det svarer hun, at det vil hun gerne. Faktisk ved hun allerede, hvordan de skal se ud:

- Jeg vil gerne have fem slags tændstiksmænd med datoerne under - en for mine søskende, skriver hun og fortsætter:

- Og så vil jeg gerne have en meget speciel dato. Det skal være min oldemors fødselsdag, fordi hun desværre døde i onsdags.

Stephanie har foruden sin søster, Isabella, fire brødre: William, Romeo, Pelle og Tristan, og det er de fem søskende, som tændstiksmændene skal afspejle.  

Man må nok konkludere, at den unge 15-årige pige fra Slagelse slægter sin far, Christian, på, som selv er vild med tatoveringer og har en tatovørforretning. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.