Rachel fra Årgang 0 chokerer sin far
Rachels far, Lars, skal lige vende sig til, at hans datter er ved at blive voksen.  FOTO: Scanpix
Rachel er med i årets musical på sin efterskole, og det er en næsten mundlam far og mor, som efterfølgende kommenterer på sceneshowet, for det var særdeles frækt.

Årgang 0 er tilbage for fuld skrue, og i aftenens afsnit, tirsdag klokken 20 på TV 2, er det især Rachel som udfordrer sin forældre.

Hun har meldt sig på musical-holdet på sin efterskole, og da Rachels forældre, Theresia Treschow-Kühl og Lars Ellebye, ser årets forestilling, bliver de meget overraskede, fortæller udeoghjemme.dk

Er ved at blive voksen

Rachel optræder nemlig på lige fod med de andre elever i meget lidt tøj i musicalen "Rebel Heart".

Mor Theresia tager det ikke så tungt, men far Lars mine er anderledes alvorlig og forbløffet.

- Man bliver nok lidt chokeret som forældre, at ens lille afkom pludselig er ved at nærme sig de voksnes rækker, siger Lars Ellebye i udsendelsen og fortsætter:

Det jeg nok reagerede på, at pludselig går min lille pige fra at være en lille pige til en ung kvinde. I al sin uskyld. Selvfølgelig hr hun også udstrålet en seksualitet, og det er jo fuldstændig normalt for en teenager, som er på vej til at blive voksen, at de gør det, siger Lars.

Da chokket først har lagt sig, er både Rachels mor og far enige om, at forestillingen var både god og flot, selvom Lars efterfølgende lige er nødt til at kommentere overfor datteren, at hun da godt nok var udfordrende klædt. 

Vil du se Rachels forældres reaktion, så se med i aften, tirsdag, klokken 20 på TV 2, når afsnittet sendes.