62-årige Riskær skal være far igen - Kæresten på 27 år er gravid
Klaus Riskær og hans 35 år yngre kæreste bor i øjeblikket i Argentina. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv)
Erhvervsmanden Klaus Riskær fortæller på Facebook, at han skal være far for sjette gang. Denne gang er det med 27-årige Anna Pia Lykke Ring.

Et år efter Klaus Riskærs ældste søn, Frederik, gjorde ham til farfar skal den 62-årige erhvervsmand være far for sjette gang.

Det skriver ugebladet Her og Nu.

På sin Facebook-profil bekræfter Klaus Riskær de lykkelige omstændigheder og konstaterer: "Det gik så lidt hurtigere end man kunne håbe på, men træning gør jo mester som man siger".

Klaus Riskær skriver videre, at "hvis man vælger en kæreste i den alder så må man også forstå at der er hensyn der skal tages, og Anna skal have sit barn, som mange unge kvinder ønsker at få et barn".

27-årige Anna Pia Lykke Ring og 62-årige Klaus Riskær har kendt hinanden anden siden sommeren 2017, og har stort set boet sammen siden. Klaus Riskær har fem andre børn - fire sønner og en datter - med tre forskellige kvinder.

"Jeg nærmer mig jo hastigt det tidspunkt hvor jeg må konfrontere spørgsmålet om jeg kan være bekendt at lave små babyer, og selv om Picasso og Charlie Chaplin vist lavede børn til de var i slut 80'erne, så synes jeg at der bør være en teknisk mulighed for at at de kan vokse op i omgang deres biologiske far", skriver Klaus Riskær.

Klaus Riskær fik sønnerne Frederik og Christian med sin første hustru Anne-Mette.

I 2007 fødte hans daværende kæreste, Mette-Marie Thomsen, sønnen Kristoffer, og med engelske Jamsin Dahlu har han sønnen Christopher.

Senest fik han datteren Isabella med Laura Petersen. Det var i 2014.

Ifølge flere medier har Klaus Riskær og Anna Pia Lykke Ring slået sig ned i Buenos Aires i Argentina. Her er Klaus Riskær involveret i en virksomhed, der producerer medicinsk cannabis.