13-årig pige gravid: Faderen er 10 år gammel

Verden
Det unge par har begge ændret deres status på sociale medier til "Registreret partnerskab". (Foto: TBK)

Pigen vil beholde barnet, og familien glæder sig. Men politiet er også gået ind i sagen

Det lyder som en doktorleg, der er gået helt galt. I hvert fald har børnene næppe vidst præcist, hvad de lavede.

Men faktum er ikke desto mindre, at en 13-årige pige er blevet gravid. Og faderen til det kommende barn er endnu yngre – faktisk blot 10 år gammel.

Det er det russiske medie, KRSK, der bringer den opsigtsvækkende historie fra byen Zheleznogorsk i Sibirien, hvor det unge par bor.

Pigen, som ikke bliver navngivet i artiklen, skulle være i syvende uge, og både hun og familien glæder sig over graviditeten.

Knap så glade er de lokale myndigheder, som har valgt at gå aktivt ind i sagen. Den unge kvindes mor er nemlig ramt af en dødelig kræftsygdom, og de er bekymrede for, hvem der skal tage sig af barnet.

Faderen er som sagt en 10-årige dreng, der går i første klasse. Og det er faktisk muligt for et barn på den alder.

– Hypotetisk er det muligt, at den 10-årige kan være faderen. Måske 50/50, siger børnelægen, Nikolai Skorobogatov, som dog også mener, at drengen kan blev udråbt til at være far – uden reelt at være det.

Det teori understøttes af KRSK, der beretter, at pigen har haft mange forskellige partnere. Men det vil en test sandsynligvis snart afgøre, da også det lokale politi nu vil undersøge sagen til bunds.

 

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko