Susanne fik kræft: Jobbet som kassedame hjalp mig

Susanne Hansen fra Middelfart har vundet titlen som Danmarks Sødeste Kassedame. Og hun har et helt særligt forhold til sit job.
Susanne Hansen (th) havde tårer i øjnene, da Hjemmets chefredaktør overraskede hende med blomster og titlen Årets Sødeste Kassedame.
Susanne Hansen (th) havde tårer i øjnene, da Hjemmets chefredaktør overraskede hende med blomster og titlen Årets Sødeste Kassedame. Foto: Hjemmet

57-årige Susanne Hansen elsker sit job som kassedame i Rema 1000 i Middelfart.

Men i dag blev arbejdsdagen lige lidt bedre. Den fynske kassedame blev nemlig overrasket ved kassen med blomster, gaver og en check på 10.000 kroner.

Det skriver ugebladet Hjemmet, som hvert år beder læserne vælge årets sødeste kassedame. I år blev det Susanne Hansen, som vandt titlen med et overvældende flertal af stemmerne.

Kommer i hopla af sit job

De over 50 kunder, som har indstillet Susanne Hansen til konkurrencen, fremhæver blandt andet hendes gode og smittende humør, og at hun altid tager sig tid til at snakke med kunderne og hjælpe en kollega, selvom det går stærkt.

Og det er ikke kun kunderne, som elsker Susanne Hansen. Kærligheden er gengældt.

- Jeg elsker mit job! Jeg brænder for det. Når jeg er her, kommer jeg simpelthen i hopla, siger den glade kassedame til Hjemmet.

Haste-opereret for kræft

Faktisk er hun overbevist om, at det var jobbet, som hjalp hende med at komme ovenpå igen, efter hun i 2014 blev hasteopereret for kræft i tungen.

Efter operationen havde hun fået at vide, at hun måske ikke ville komme til at tale normalt igen.

- Jeg kunne ikke snakke ordentligt, men så snart jeg kom hjem fra hospitalet, ville jeg hellere på arbejde igen. Det er meget bedre at være her end at sidde hjemme og gruble, fortæller Susanne Hansen til Hjemmet.

Det er tredje år, at Hjemmet udråber Danmarks sødeste kassedame m/k, og i år var hele 279 kassemedarbejdere nomineret.

I videoen, som DR P4 Fyn har delt på Facebook, kan du se, hvordan Susanne Hansen reagerede, da hun fik at vide, at hun havde vundet:

Tårerne triller: Danmarks sødeste kassedame 2016 blev Susanne Hansen fra REMA 1000 Middelfart. Se, hvordan hun reagerede, da hun i dag blev overrasket bag kassen.

Opslået af DR P4 Fyn på 31. marts 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.