Jens er dødssyg af kræft: ”Arbejdet er som terapi for mig”

Selvom man er alvorligt syg, skal der bestilles noget på arbejdet, lyder det.
Jens Damgaard Hantsøe er uhelbredeligt syg af endetarmskræft og får kemobehandling hver anden mandag.
Jens Damgaard Hantsøe er uhelbredeligt syg af endetarmskræft og får kemobehandling hver anden mandag. Foto: Scanpix/arkiv

Han ved ikke, om han har et halvt år eller 30 år tilbage at leve i.

37-årige Jens Damgaard Hantsøe er uhelbredeligt syg af endetarmskræft, og selvom han hver anden mandag får kemobehandling og føler sig svækket, er det vigtigt for ham at tage på arbejde på kontoret i Deloitte, hvor han er konsulent.

- Arbejdet er som terapi for mig. Der er jeg ikke kun den syge Jens. Jeg er Jens, som passer mit arbejde og yder noget, siger Jens Damgaard Hantsøe ifølge BT til business.dk.

Han har heldigvis frie rammer at arbejde under på jobbet, så han kan tage hensyn til helbredet.

Jens Damgaard Hantsøe får tildelt et fleksibelt skema uden store bindende projekter. Han kan godt se glad og frisk ud på jobbet, og derfor kan han også blive nødt til at sige fra, hvis der bliver stillet for høje krav.

Derfor oplever Jens Damgaard Hantsøe også, at kolleger, der blev ansat efter ham, nu har højere stillinger.

- Selvfølgelig har det haft begrænsninger for min karriere, men jeg må bare tilpasse mig situationen og få det bedste ud af det, siger han og fortsætter:

- Sådan er min situation jo, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg er glad for de opgaver, jeg får, og jeg bliver udfordret. Jeg kunne ærlig talt ikke ønske mig bedre vilkår, siger han til business.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.