Wilbek håber at finde Pytlicks afløser snart
Dansk Håndbold Forbunds sportschef, Ulrik Wilbek (th.), er allerede langt fremme i processen med at ansætte afløseren for fyrede Jan Pytlick (tv.) Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Dansk Håndbold Forbund vil gerne præsentere den kommende træner for håndboldkvinderne før herre-VM i Qatar.

Den 28. december blev Jan Pytlick fyret som cheftræner for kvindelandsholdet i håndbold, efter at holdet skuffende blev nummer otte ved EM.

Foreløbig har Dansk Håndbold Forbund (DHF) sat U17-landstræner Heine Eriksen til at varetage jobbet frem til 1. juni, men den nysgerrige offentlighed kan alligevel håbe meget snart at få navnet på Pytlicks afløser.

- Det er sådan, at vi allerede har været igennem samtaler og udvælgelse. Nu har vi så nogle flere samtaler i løbet af ugen, og så kan det jo godt være, at vi er klar, førend man aner, siger DHF's sportschef, Ulrik Wilbek, til DR Sporten.

- Jeg synes, at vi har nogle meget kvalificerede kandidater, og jeg tror på, at vi snart kan offentliggøre en landstræner.

- Det kunne være helt fantastisk at have det klaret, inden vi drager til Qatar med herrelandsholdet. Jeg kan ikke love det, men det ville være rart, siger Ulrik Wilbek.

VM i håndbold for herrer begynder den 15. januar.

Ulrik Wilbek oplyser til DR Sporten, at DHF fortsat har en dansk landstræner i kikkerten til kvinderne.

De danske håndboldkvinder skal i december i år forsøge at vinde medalje ved VM på hjemmebane.

Næste sommer venter OL i Rio, hvis Danmark formår at kvalificere sig.

/ritzau/