Vild med dans-par begik brøler: Svært at komme tilbage
Daniel Svensson og Karina Frimodt kom lettere forsinket fra start i sæsonpremieren på "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Daniel Svensson og Karina Frimodt mødte modgang i Vild med dans-premieren, men der er ingen sure miner.

Det var langt fra en drømmestart på "Vild med dans" for håndboldspiller Daniel Svensson og den professionelle danser Karina Frimodt.

Der opstod nemlig forvirring i de første sekunder af dansen, da orkestrets sangerinde ikke begyndte at synge på det rigtige tidspunkt.

- Musikken starter, og Stine (Hjelm, red.) skal i gang med at synge med det samme, men det gør hun ikke. Der sker noget deroppe. Men alle vores trin er lagt til sangen, så når hun synger det ene og det andet, ved vi, at vi skal lave det og det trin. Og det går bare så hurtigt i quickstep, så det er svært at komme tilbage, lød det umiddelbart efter fredagens show fra Karina Frimodt.

Der var dog ingen sure miner over det uheldige kiks med musikken fra parrets side.

- Det er seernes stemmer, der redder os. Vi er så glade for, vi har dem med os, for det havde været så ærgerligt at ryge ud på grund af nogle tekniske ting, sagde Karina Frimodt og tilføjede:

- Hvis det nu havde været vores egen fejl, så havde det nok været nemmere, men det var jo ikke vores skyld.

Derfor var danseparret også frustreret, efter at det havde danset quickstep.

- Der var lige nogle frustrationer, der skulle ud. Men det var ikke værre, end at vi ved, at det er underholdning og live, forklarede Daniel Svensson.

Efter showet var der også tid til at uddele klem til orkestrets sangerinde.

- Stine laver aldrig fejl. Hun er perfektionistisk, så det er så synd. Og det er menneskeligt. Vi har talt med hende og givet hende et kram, sagde Karina Frimodt.

/ritzau/FOKUS