Vild firmafest i Dansk Supermarked: Sætter 500 busser og fire færger ind
Der bliver formentlig gang i festen, når 39.000 ansatte i Dansk Supermarked samles Grundlovsdag. (Foto: Modelfoto: Iris)
Dansk Supermarked holder Grundlovsdag en historisk stor firmafest for 39.000 medarbejdere.

Det er noget af en firmafest, som de ansatte i Dansk Supermarked kan se frem til.

Supermarkedsgiganten har inviteret 39.000 medarbejdere lige fra butikansatte til lager- og kontoransatte til en kæmpe fest Grundlovsdag. Her kan de ansatte se frem til liveoptrædende fra danske artister på to store scener.

Det er første gang i Dansk Supermarkeds historie, at man holder et fælles arrangement for alle medarbejdere i Danmark. Adm. direktør Per Bank glæder sig derfor også til at se medarbejdere fra nær og fjern.

- Hver dag arbejder medarbejderne hver især hårdt for vores fælles mission om at være kundernes førstevalg. I den travle dagligdag er det af gode grunde kun et fåtal af vores 39.000 kolleger i Danmark, vi er sammen med. Det laver vi om på for en enkelt dag, siger han i en pressemeddelelse.

Og det bliver lidt af en logisitisk opgave at få medarbejderne frem til festen, som man holder på udendørsarealerne ved Dansk Supermarked hovedkontor i Årslev ved Aarhus. 500 busser og fire færger er sat ind for at få både salgsassistenterne fra Netto i Nexø, slagtereleven fra Bilka Esbjerg og lagermedarbejderne fra Ishøj frem til festen. 

Det er Købmand Herman Sallings Fond, der ejer en del af Dansk Supermarked, der betaler gildet. Festen bliver holdt Grundlovsdag, hvor mange af koncernens butikker har lukket, for at så mange som muligt kan deltage.

faktaboks
  • 39.000 inviterede medarbejdere
  • 500 busser
  • 11 timers livemusik
  • 4 færger
  • 2 scener
  • 1 location

Kilde: Dansk Supermarked

via Listen To News