Vild dansk Champions League-optimisme
FC Københavns cheftræner Roland Nilsson, der gerne påtager sig favoritværdigheden inden aftenens Champions League-kvalifikationskamp. Foto: Polfoto, Tariq Mikkel Khan
Både FC København og OB tror på deres chancer, når de i aften giver sig i kast med kvalifikationen til Champions League.

Selv om OB i sin kvalifikationskamp til Champions League i aften skal op imod det græske storhold Panathinaikos, er optimismen slående i det fynske.

Fynboerne har nemlig chancen for, for første gang at spille sig i gruppespillet i den prestigefyldte turnering, og så optakten til aftenens kamp har været optimal.

"Jeg synes, at vi viser i begge kampe, at vi er klar, og at vi er godt forberedt. Vi står stærkere nu, end vi gjorde sidste år, og det håber jeg også, at vi kommer til at vise mod Panathinaikos," siger det unge angrebstalent Rasmus Falk til OB's hjemmeside.

I Parken i København tager bysbørnene fra FCK imod det mere upåagtede Shamrock Rovers, og optimismen har ligeledes indfundet sig i hovedstaden.

"Vi føler os stærke. Selvfølgelig bliver vi stærkere, men mener vi, at vi har gjort, hvad vi kunne for at være i den form, vi er i for tiden, og jeg synes, vi er i god form," vurderer cheftræner Roland Nilsson, der samtidig kalder københavnerne for favoritter.

Det er OB ikke i deres kamp, men det ændrer ikke på, at Rasmus Falk og co. vinder kampen, lyder det fra Ådalen.

"Vi vinder 2-0," slutter han.

Kilder: OB og FCK