Jes Dorph: Derfor kvittede jeg TV 2
Jes Dorph kommer frem over til at hygge sig med Brian Laudrup, Preben Elkjær og Champions League-fodbold på TV 3. Foto: Miklos Szabo/TV 2
Den populære nyhedsvært følte, det var på tide, at yngre kræfter kom til bordet.

Højst overraskende for de fleste, danske tv-seere besluttede Mr. News, Jes Dorph-Petersen, sig forleden for at kvitte tjansen som nyhedsvært for TV 2 Nyhederne. I stedet skal den populære nyhedsvært være TV 3's nye Champions League-frontfigur.

Men selv om det nye job, markerer noget af et skifte for Jes Dorph-Petersen, er han fuldstændig afklaret med sin beslutning, skriver Billed-Bladet.

"Jeg har haft en frygt for at ende som den sure gamle mand på redaktionen. Jeg har mere og mere følt en betænkelighed ved at blive ved. 22 år er trods alt mange år, og der sniger sig et element af gentagelse ind i arbejdet. Jeg har skullet kæmpe med ikke at være ham, der hele tiden siger: Dét har vi prøvet," fortæller han til Billed-Bladet.

Samtidig indrømmer Jes Dorph også, at alderen også har spillet ind på jobskiftet.

"Lige pludselig kunne jeg mærke, at jeg er i karrierens anden halvleg. Selv om jeg stadig var pisseprivilegeret og fik det, som jeg ville på Nyhederne, skulle de yngre også til. Og selvfølgelig skal de dét," forklarer Jes Dorph-Petersen og fortsætter:

"På et tidspunkt fik jeg at vide, at jeg ikke blev inviteret til Anders Breinholts Natholdet, fordi jeg er for gammel. Så jeg var godt klar over, at jeg er ved slutningen af min prime på Nyhederne."

Jes Dorph-Petersen afløser Peter Schmeichel som studievært i Champions League-studiet.

Kilde: Billed-Bladet