VIDEO: Se minkboss gå amok på polakker: Out, sagde jeg!
De blev kaldt polske svin og fik et rum med rester fra slagtesvin at bade i, inden de til sidst blev de sat af ved toget, angiveligt uden den løn, de var berettiget til.

Se chefens hårde reaktion, når Adam Michalski og hans kollegaer beder om løn i videoen ovenfor.

Adam Michalskis ophold hos Klit Mink Service i Struer i Vestjylland var ingen dans på roser. Tværtimod. Flere videoer, som han tog i sommer, da han vaccinerede minke for virksomheden, dokumenterer ualmindeligt barske forhold.

- Firmaets ejere behandler deres mnedarbejdere som fanger på en arbejdslejr. Hver eneste gang vi forsøgte at snakke med ham om vores arbejdsforhold, blev han meget aggressiv og sagde, at hvis vi ikke holdt vores kæft, fik vi ikke en eneste krone, siger Adam Michalski.

Fuldstændig vanvittig opførsel

Se vaskerummet, som Adam Michalski og hans kollegaer skulle bade i, og som ifølge dem var fyldt med blod fra slagtesvin

Artiklen fortsætter under videoen

Adam Michalski var i juli ansat hos Klit Mink Service til at vaccinere minke på forskellige minkfarme rundt omkring i hele landet. Under den lidt over en måned, han var ansat i virksomheden, har han optaget flere videoer af ejerne af Klit Mink Service, hvor de skælder sæsonarbejderne ud.

De videoer har 3Fs lokalafdeling i Struer også set, og det er chokerende billeder, lyder det fra faglig sekretær Villiam Andersen:

- Det er fuldstændig vanvittigt, det man ser på de videoer. Vi har aldrig haft nogen sager med Klit Mink Service, desværre fordi det står vist ret skidt til derude. Det er ren Klondyke i de fag, og det vi ser her, er bestemt ikke noget, vi ønsker at markedsføre os på i udlandet. Det er en horribel opførsel,” siger han.

Hos Klit Mink Service har man en noget anden udlægning af sagen, og her afviser man derfor alle anklager fra Adam Michalski.

- Der er ikke noget af det, han siger, der hænger sammen, siger Tobias Klit, der står som indehaver af Klit Mink Service.

Se chefens svar på Adam Michalskis anklager her.

via Listen To News