Veldrejet skuespiller afslører sundhedstrick
Skuespillerinden Sofia Vergara overvejer at blive hypnotiseret for sin sukkertrang, som hun ellers holder nede med kost og benhård motion.
Ingen motion betyder ingen kage for skuespillerinden Sofia Vergara.
Ingen motion betyder ingen kage for skuespillerinden Sofia Vergara. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Hun er flere gange blevet kåret som en af de mest sexede kvinder i verden, og selvom hun er 42 år, holder skuespillerinden Sofia Vergara sig stadig sprød og smækker.

Nu afslører hun i fitnessmagasinet Shape, hvordan hun holder kroppen toptrimmet.

- Alle ved, at jeg aldrig rigtig har været typen, der dyrkede motion. Men efter jeg fyldte 40 år, begyndte min krop at blive mere blød nogle steder, forklarer skuespillerinden.

Derfor former hun kroppen med masser af styrketræning, pilates og gennem en helt særlig kostplan uden forarbejdede fødevarer.

- Når jeg synder, træner jeg ekstra hårdt dagen efter. Mit træningsmantra er ret simpelt: Ingen motion, ingen kage, lyder tippet fra den colombianske skønhed.

Alligevel overvejer Vergara at tage mere drastiske midler i brug for at holde kroppen helt tonet og lækker.

- Jeg hørte om nogen i Los Angeles, der er blevet hypnotiseret mod lysten til at spise slik. Jeg overvejer helt seriøst at gøre det samme, for jeg er virkelig afhængig af det, siger skuespillerinden.

Sukkertrang eller ej så er Sofia Vergara af nogle medier blevet døbt "Sofia Viagra" for sin veldrejede kurver.

Vergara er aktuel i den anmelderroste serie "Modern Family." Inden hun blev model og sidenhen skuespiller, studerede hun til tandlæge på universitetet i Bogota.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.