Toprocker sporløst forsvundet
Den tidligere Bandidos OG HA rocker har været sporløst forsvundet i over en måned. Arkivfoto. Foto: Joachim Adrian
Den tidligere leder af HA's terror-enhed, Jan 'Clark' Jensen, har været efterlyst af politiet i 22 dage som 'bortgået', ingen har set ham.

Den 51-årige tidligere toprocker Jan 'Clark' Jensen gik den 6. december 2011 ud af sin hoveddør i Greve, og er ikke set siden.

Nu efterlyses den kendte og frygtindgydende rocker af selvsamme politi, der i årevis har pustet ham i nakken.

"Hans kæreste har fortalt, at han er gået hjemmefra, og så har vi fundet den bil, han har kørt i udbrændt. Derfor efterlyses han som 'bortgået'," siger Niels Denny Sørensen fra lokalpolitiet i Næstved til Newspaq.

Toprockeren har i den grad været en omtalt person i gennem årene. Han er nemlig en af de eneste, der har skiftet rygmærket HA ud med Bandidos.

I 1990'erne var Jan 'Clark' Jensen leder af HA's terrorteam. Ingen ved hvorfor, men Clark kom i såkaldt 'bad standing' og måtte flytte til Sverige. Her tilsluttede han sig ærkerivalerne Bandidos, blot kort tid før Nordens store rockerkrig, skriver Ekstra Bladet.

Niels Denny Sørensen oplyser, at politiet ikke har fundet nogle beviser på, at rockeren stadig er medlem af Bandidos, i hvert fald ikke fuldgyldigt medlem. Men at rockeren nu er førtidspensionist.

Han har tidligere været forsvundet i op til et halvt år, og derfor regner politiet med, at han bliver fundet igen.

"På nuværende tidspunkt, er der ikke noget der tyder på, at der er begået en forbrydelse," siger Niels Denny Sørensen.

Årsagen bag hans forsvinden kan findes i hans dybe rødder til rockermiljøet, vurderer Niels Denny Sørensen.

I 1996 blev Jan 'Clark' Jensen skudt i armen og maven under et opgør med HA. I 2002 blev hans bil brugt til et bankrøveri, begået af Bandidos-rockere. Her blev et vidne skudt og dræbt.