To spillere skadet inden EM-kvalifikation
Daniel Agger måtte udgå fra banen med smerter i dag. Kort forinden havde Boilesen forladt banen med en skade. Foto: Scanpix, Reuters, Phil Noble
Først røg Nicolai Boilesen fra banen med, hvad der ligner en fibersprængning. Kort efter var det Daniel Aggers tur til at udgå med smerter.

Det ser knap så godt ud med det danske landsholds styrke efter både Nicolai Boilesen og Daniel Agger i dag er udgået fra kampe med skader.

Boilesen kæmper nu med en fibersprængning eller forstrækning i låret, og Agger måtte gå fra banen med smerter i ribbenene. Det skriver sporten.dk.

De to skader kommer blot et par uger før to vigtige EM-kvalifikationskampe. Derfor er landstræner Morten Olsen godt frustreret. Men han holder på, at de to skadede kan nå at blive klar.

"Jeg forholder mig til, at vi skal spille med et slagkraftigt hold og alt efter hvem vi har til rådighed, er det det, der kommer til at bestemme, hvordan vi kommer til at spille," siger Olsen.

Angiveligt kan især Boilesens skade være alvorlig, men landstræneren vil ikke spekulere i noget, før resultaterne fra den unge spillers scanning kommer på tirsdag.

"Jeg vil slet ikke tage stilling til, hvad det kommer til at betyde. Det er spekulationer. Hverken Boilesen eller en læge kan på nuværende tidspunkt sige, om han kommer med eller ej. Det må vi lade tiden vise," siger Olsen.

Den første kvalifikationskamp er mod Cypern den 7. oktober, og derefter skal der spilles mod Portugal den 11.

Kilde: sporten.dk