Thomas forsvundet i over en uge: Politiet har nye spor

Den 19-årige mand forsvandt under en bytur i Randers natten til lørdag i sidste uge.
Thomas forsvandt fra Cafe Smagløs i Randers natten til lørdag i sidste uge og har siden været forsvundet.
Thomas forsvandt fra Cafe Smagløs i Randers natten til lørdag i sidste uge og har siden været forsvundet. Foto: Østjyllands Politi

Trods en intens politieftersøgning samt hjælp fra organisationen Missing People er den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner stadigvæk ikke fundet. Han forsvandt under en bytur i Randers natten til lørdag i sidste uge.

Der er i weekenden sket nye udviklinger i sagen. Lørdag sendte Østjyllands Politi således via Randers Amts Avis en efterlysning ud efter en bilist, der måske kan have viden om Thomas.

Bilisten kørte lørdag 16. januar lidt før klokken 05 om morgenen mod øst ad Kulholmsvej.

- Vedkommende kan have set noget, som kan hjælpe os med at finde Thomas, siger kriminalassistent Hans Christian Mortensen til Randers Amts Avis.

Betkenten gennemså fredag - sammen Thomas Mikkelsen Stralners forældre - en overvågningsvideo fra det lokale energiselskab Verdo, hvor man ser Thomas forsøge at komme ind på Verdos område på havnen i Randers.

På videoen ses også lyskeglerne fra en bil. Den kører forbi og fortsætter ud ad Kulholmsvej mod øst. Politiet antager, at føreren af bilen er på vej på arbejde på en af havnens virksomheder. Og det er denne bilist, politiet gerne vil tale med, fordi vedkommende måske kan have set noget.

Ifølge politiet er Thomas formentlig er gået til højre ad Pælevej ned mod havnebassinet, men påpeger samtidig, at han tydeligvis har forsøgt at komme indendøre for at søge ly.

Frivillige fra Missin People har med søge- og redningshunde ledt efter Thomas, og organisationen fik fredag aften tilladelse til at søge i havnebygningerne og fabriksområderne på havnen.

Fire hunde fik færd i området, men Missing People har ikke kunnet lokalisere kilden til færden.
"Vi ved altså ikke om færden kommer fra vandet eller en af bygningerne, da vinden og strømmen kan slå imod en konstruktion og dermed reflekterer videre til et andet sted.
Isen på vandet ligger i flere lag, og der er faktisk helt tørt under isen, vi kan derfor heller ikke sende dykkere ud under isen, for at afsøge der," skriver organisationen på Facebook.

Politiet har fået overdraget de nye informationer. 

Avisen.dk følger sagen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.