Gribende bøn fra forsvundne Thomas' far: Hjælp os!
det er over en uge siden, Thomas forsvandt under en bytur i Randers. Siden har der været en intens eftersøgning i gang. Foto: Østjyllands Politi
Faderen til den forsvundne 19-årige Thomas efterlyser mennesker, der kan hjælpe ham med at finde hans formentlig druknede søn.

Forældrene til den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner gennemlever det værste af alle mareridt. Deres søn forsvandt under en bytur i Randers natten til lørdag 16. januar, og alt tyder på, at han ikke længere er i live.

Sporene fører mod havnen i Randers, og mandag aften sender den unge mands far en gribende bøn ud.

Michael Stralner, far til 19-årige Thomas, beder om hjælp til at finde hans formentlig druknede søn i det kolde vand, som stadigvæk er frosset til.

- Vi vil bare så gerne være sikre på, at vi kan finde ham, inden han forsvinder derude. Det MÅ kunne lade sig gøre at få lavet et hul i isen, så vi kan komme ud og lede. Vi har både, vi kommer med i morgen tidlig. Så vi søger hjælp til at få hul i isen og til at finde nogle dykkere, der vil hjælpe med at finde Thomas, lyder bønnen fra faderen ifølge Randers Amts Avis.

Ifølge avisen har faderen forsøgt at finde frivillige via opslag på Facebook.

Havneassistent Per Møller fra Randers Havn siger til Randers Amts Avis, at han vil gerne forsøge at hjælpe med at få hul på isen. Det er dog ikke sikkert, at han og hans folk har det rette udstyr.

- Isbryderen kan ikke komme helt derind, og vi har glasfiberbåde, der ikke kan sejle i is. Men jeg vil få to af mine mænd til at hjælpe i morgen tidlig med, om de kan få hul på isen, så bådene kan sættes i vandet, siger havneassistenten til Randers Amts Avis.

Organisationen Missing People har i flere dage hjulpet familien. Organisationen har to mindre både til rådighed, men de kan ikke gå igennem isen, og derfor er det vigtigt, at den brydes først. Tryk her for link til Missing People på Facebook.

Tirsdag morgen, når det bliver lyst, fortsætter den intense eftersøgning efter Thomas.