Forsvundne Thomas: Set på havnen i Randers
Thomas Mikkelsen Stralner bor i Aalestrup og går på HF i Hobro. Foto: Østjyllands Politi Foto: Østjyllands Politi
Videooptagelser viser en ung mand - sandsynligvis forsvundne Thomas Mikkelsen Stralner -kravle under en bom på Randers Havn.

En overvågningsvideo fra havnekontoret i Randers har givet nye oplysninger i sagen om den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralners, der forsvandt under en bytur i Randers natten til lørdag.

Videoen viser en ung mand, hvis udseende passer på den forsvundnes signalement. Han er alene, da han klokken 04.43 kravler under en bom på havnen, oplyser politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til Randers Amts Avis.

Samtidig har politiet fået fat i en del vidner, som har set Thomas Mikkelsen Stralner - bl.a. en ung kvinde. Hun har fortalt, at hun talte med ham i et par minutter ved en gammel Shell-tank, der ligger nær havnen.

Pigens vidneudsagn og havnekontorets videooptagelse har ført til, at Østjyllands Politi tirsdag aften og nat samt onsdag formiddag har ledt efter Thomas Mikkelsen Stralner i havneområdet.

Den frivillige organisation Missing People har også ledt efter den 19-årige mand, men Missing People forholder sig i dag (onsdag) afventende, til politiets hundepatruljer har aftsøgt området. 

Thomas Mikkelsen Stralner beskrives som:

  • Ca. 182 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Kort, brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen
  • Blå øjne
  • Iført mørk vinterjakke med hætte, mørk trøje med lynlås og hvidt logo på højre side, der ligner en firkant, blå jeans, sorte sko, mrk. NIKE med lyst logo

Hvis du har set Thomas, eller har oplysninger til sagen, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller 114.