Mysteriet om 19-årige Thomas: Nu sender Missing People denne bøn ud
Missing Peoples mange ildsjæle har brugt mange timer på at lede på og ved havnen. Foto: Scanpix
I morgen er det fire uger siden, Thomas Mikkelsen Stralner forsvandt.

I næsten fire uger har Thomas Mikkelsen Stralners forældre levet i den værst tænkelige uvished.

Deres søn er forsvundet. Alt peger på, at han er druknet. Men hans krop er ikke fundet.

Derfor tager den frivillige organisation Missing People tager nu alle midler i brug i et forsøg på at finde 19-årige Thomas Stralner.

Han forsvandt under en bytur natten til lørdag 16. januar. Det seneste, man har set til ham, er en overvågningsvideo, hvor han tidligt lørdag morgen kravlede under en bom på Randers Havn.

Missin People vil i morgen, lørdag d. 13. februar klokken 9-12, sætte gang i en intens eftersøgning i Randers Havn og sender denne bøn ud:

- Vi får brug for 15 både udstyret med sonar og ekkolod, fortæller organisationens indsatsleder, Vivian Winther Eriksen, til Randers Amtsavis.

Hun oplyser, at det er mennesker med stor erfaring i at foretage eftersøgninger på vand, der har rådet Missing People til at sætte 15 både i vandet på samme tid og sejle i en bestemt formation fra den ene ende af havnebassinet til den anden.

- Vi sejler med en afstand, hvor bådenes udstyr ikke påvirker hinanden, og hvor hver en centimeter af havnens bund bliver scannet. Bagerst indsætter vi en båd med to dykkere, som får tilsendt alle de interessante sonarbilleder, der dukker op, så de straks derefter kan undersøge positionerne nærmere, forklarer hun.

Hvis man har en båd, og vil hjælpe os med eftersøgningen, skal man bare ringe direkte til Vivian Winther Eriksen på 81 61 19 12 hurtigst muligt.

Den 19-årige mand har snart været forsvundet i fire uger. Foto: Østjyllands Politi

 

via Listen To News