Administration 

Tag med til Jule-Pule Party

I Sverige er prostitution ulovligt (Foto: Arkivfoto: Getty Images)

Hver måned mødes vidt forskellige mænd til fire timers gruppesex på et bordel i København. Her er pensionisten, forretningsmanden, nydanskeren og den pæne familiefar.

Mogens er liderlig, til at begynde med. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Og det ligner da også et ægte juleeventyr, da to nøgne damer iført nissehue har indtaget den kingsize-seng, hvor han for længst har lagt sig til rette.

Rundt om ham står 14 mænd kun iført et hvidt håndklæde. De kigger alle på den spinkle pensionist, der ligger fladt på ryggen og blotter et gråhåret lem, der ikke vil rejse sig, hvor meget han end berører de to nissepiger på bryster og baller.

Hans hænder ryster.

Ja, det gør faktisk hele hans krop.

»Er der nogen, der har en krog, jeg kan hænge min hat på,« spørger den lyshårede af kvinderne.

Krudt i pistolen

Vi fniser. En tykvommet mand træder frem. Et kondom bliver rullet på plads. Den mørkhårede dame lægger an til den første tur i julekanen, mens en yngre, solariebrun fyr forsvinder mellem benene på den lyshårede. Han ved, at hvis man skal smage på varerne, skal man være først på pletten.

Startpistolen er skudt af. Alle indtager en plads, og dem der er til overs følger stille med, da en tredje nissepige inviterer selskabet ind i naboværelset, mens stereoanlægget ledsager dem med Private-hittet:

You’re undercover. My secret lover. You’re what I need. My bullets in the gun .

Ingen har endnu løsnet på mit lille håndklæde, men i den dunkle fyrfads-belysning kan jeg ane en beklemt udgave af mig selv i væg til væg-spejlet. Plus en andens mands behårede bagdel. Det er svært at finde et sted, hvor ens øjne trygt kan hvile.

Ved siden af mig af står en nøgen fyr med guldindfattede briller. Han ligner min bankrådgiver. Bortset fra at han saligt smiler, mens hans blottede libido stiger mod nye højder.

Det jul, det pul.

Alkoholfri skål

Der er udsolgt til dagens gangbang. I alt 15 mænd i alle aldre og skikkelser har fundet vejen ind bag de mørklagte vinduer her i 2. baghus, kun få skridt fra en af det eftertragtede Frederiksbergs mest kendte indfaldsveje.

Kald det bare et lysthus. På hjemmesiden reklamerer man med fire timers intenst Pussy Party i selskab med 3 flotte, frække og sexede piger .

Og ikke at forglemme: let frokost, dessert samt alkoholfrie drikkevarer.

Hovedretten består af Cirkeline (E-skål), Kaya (D-skål) og Malou (DD-skål). 1800 kroner koster det, hvis man har reserveret plads. 2000, hvis man bare møder op.

Jeg ankommer præcis klokken 11.00. I den græsk-inspirerede entré dufter der af Old Spice-aftershave. Der er kø til skranken, hvor man får udleveret en nummereret shoppingbag.

Vi smiler venligt til hinanden. Jeg bliver nummer 12.

»Vi glæder os til at se dig nøgen,« siger den tatoverede bordelmutter med et bredt smil.

I posen er der et håndklæde, som skal ombyttes med alt ens tøj.

»Er det første gang?,« spørger den solariebrune mand. Han er sælger, viser det sig. Rejser ofte i Holland, hvor han varmt kan anbefale de store bordeller. Der kan være op til 50 piger at vælge imellem, oplyser han.

Jeg tænker, at han ser godt ud, og sagtens kunne score gratis, men det er han ikke tændt på i dag.

»Husk at holde dig til, hvis du vil være med i starten. Ellers skal du nok komme til på et tidspunkt,« råder han venligt.

Fugt i indgangen

En arabisk mand lader sine underbukser dumpe ned i shoppingposen.

Han siger ikke noget, han er den også den eneste nydansker blandt os, kigger mest ned, men løfter dog et øjenbryn, da bordelmutter kalder os sammen for at give de sidste praktiske oplysninger inden afgang.

Kondomer skal ikke ligge og flyde, men efterlades i skraldespanden, og nej, man må ikke sprøjte sæd på pigerne, da det er genererende for de gæster, der skal til bagefter.

Vi venter pænt. Cirkeline, Kaya og Malou sminker sig. Døren til deres omklædningsrum står på klem, og jeg kan se, at den ene af kvinderne fugter sig med glidecreme, mens den anden retter på nissehuen.

De er klar. Vi er klar. Gamle Mogens har allerede sat sig på sengekanten.

Det er svært at forestille sig, at den solariebrune sælger og nydanskeren om en halv time skal tilføje en helt nye dimension til Danmarks integrationspolitik.

Pule-pli

Til bunkepul er pli, gensidig respekt og høflig distance blandt de vigtigste stikord. Man venter pænt til, det bliver ens tur. Blander sig ikke bare, men lægger sig eventuelt ved siden af og signalerer lyst. Og allervigtigst: man sørger for at ens krop ikke kommer i berøring med en anden mands.

Det sker af og til for pensionisten Mogens, fordi han ryster så meget, men ham bærer alle over med. For han er veteran. Nu går han ud i receptionen og beder om sit pilleglas.

»Det er altså ikke Viagra,« oplyser han.

Det er medicin, der holder kroppen i ro, for som han selv påpeger, så har han en lang dag foran sig. I aften skal han til julefrokost, men »det bliver ikke nær så vildt«.

En halv time er gået. I begge bollerum er der så meget tryk på, at der bliver råbt efter flere kondomer. Bordelmutter kaster dem ud over sengen, som konfetti til en nytårsfest. Stemningen er munter. En gråhåret herre signalerer til Malou, at han er færdig.

»Skal du have en halv time på øjet?,« spørger hun med og kilder ham i sidebenet.

Stereo en er stadig tunet ind på Radio 100FM. Maggie Reilly synger Everytime We Touch

A strange kind of magic. Running through my brain. Feel I m in heaven. Or going insane .

Med og uden forhud

Jeg henter forfriskninger i receptionen, hvor der er disket op med slik, soda og kaffe fra en termokande, der kan pumpe i takt med Cirkelines støn.

»Åh...åh...ih,« gjalder det ned gennem gangen. Cirkeline kan klare fire gæster på én gang.

»Skal du ikke snart prøve?,« spørger Mr. Solariebrun. Han har allerede været omkring alle de tre glædespiger.

Jeg nikker, men peger på min kaffekop.

Bordelmutter siger, at det er helt normalt, at man lige holder sig lidt tilbage første gang, man er til Pussy Party. Den solariebrune er blandt de faste gengangere , så han finder atter vej til Malou, som lige har røget sig en Prince Light i sin første smøgpause.

De kysser. Men ikke med tungen, for det er forbudt. Hun kærtegner også hans manddom.

Nydanskeren ligger sig ved siden af. Malou masserer dem begge på én gang. Både den med og den uden forhud.

Radioen spiller Band Aid-støttesangen Do They Know It’s Christmas .

And in our world of plenty
we can spread a smile of joy.
Throw your arms around the world
at Christmas-time

En halv time senere har nydanskeren været i bad, og er på vej ud af døren sammen med to andre, der også har gjort arbejdet færdigt før tid.

»Har I seddel med hjemmefra? Ellers må I altså ikke gå,« spøger bordelmutter.

De smiler.

Udenfor står en ny mand klar til at udfylde den ledige plads.

Jeg kender ham. Han er far i mine børns skole.

Ikke et ord om sex

Den pæne farmand ser mig ikke, da han går ind for at klæde om. Tror jeg. Vi er en hel flok, der står og holder hyggepause med et plastickrus Cola Light i receptionen.

»Nå, skal du snart ind på stadion?,« spørger en krølhåret mand. Det kalder de giga-sengen inde ved siden af.

»Du skal nok komme til. Over middag slapper folk lidt mere af. Så er der god plads,« siger han og klapper mig så hårdt på min nøgne skulder, at håndklædet glider ned.

Vi snakker om hverdagsting. Jul, skattetryk og parkeringsforhold. Stemningen er løssluppen - som i et omklædningsrum efter en vigtig kamp med fodboldholdet. Ikke lummer på dén måde. Men jovial. Det er som at få nye kammerater.

Jeg er den nye mand i flokken, debutanten, så de driller mig. Med at alt bliver optaget på bånd og sendt på Kanal København i aften.

»Lagde du ikke mærke til kameraerne? Ha, ha,« griner de. Jeg griner med.

»Nå, men hvor er Bent idag?,« spørger den krøllede.

»Han skulle vist til Jylland,« svarer bordelmutter, og sender en medarbejder ud efter frisksmurte sandwiches til hele bundtet.

Gamle Mogens går op og ned ad gangen, og taler med sig selv. Medicinen skal lige virke.

»Er du den nye?,« lyder det pludselig fra Cirkeline. Hun står ved siden af mig med et håndklæde sirligt foldet over bryst og baller. Herude i receptionen holder man på formerne.

»Kom med mig, så får du en solo-tur,« siger hun og trækker mig med ind i et rum.

Jeg kan ikke finde ud af at sige fra.

På alle fire

Vi står i et hjørne. Hun stryger mig over håret, nusser mig i nakken og hiver lidt i mine kønsdele. Hun er sød på sådan en psykolog-agtig måde. Lytter og giver gode råd, mens vi snakker sagen igennem.

»Bare læg dig ned og luk øjnene. Det er det, de andre gør, når de gerne vil glemme, at der er andre til stede.« siger hun og nusser mit hule bryst.

Mogens slentrer forbi i korridoren.

»Stå her,« siger Cirkeline til mig. Hun slipper håndklædet og lægger sig på alle fire foran mig. For første gang den dag får jeg lidt lyst til sex.

En stor mand med fuldskæg kommer ind og smider sig på sengen. Jeg går.

Ude i receptionen venter en sandwich med laks på mig. Laksen har lagt sig i folder på en måde, så den ligner en hævet vagina.

Jeg beder om pose nr. 12, så jeg kan få mit tøj på igen.

Bordelmutter giver mig et kærligt knus, og siger:

»Det er helt okay. Mange nybegyndere kan ikke gennemføre første gang, men de kommer som regel tilbage igen. Og så er de for alvor klar.«

Den nyankomne farmand henne fra skolen har en smuk kone og to søde børn, men han kan godt nå at gå lidt på opdagelse, inden han skal ud og købe julegaver.

Han vælger Cirkeline, for hun kan godt klare endnu et hankøn, lyder det som om.

Jeg er bange for, at han fik få øje på mig. At møde bekendte, man ikke ønsker at møde, kan være bagdelen ved sådan et Pussy Party .

Fordelen er, at man får nye venner at dele sine lyster med - på tværs af den hakkeorden, der gælder på den anden side af dørspionen.

Her kan man bare komme, som man er.

 

Gæsternes navne i artiklen er opdigtet, ligesom de medvirkendes fysiske kendetegn er ændrede, så ingen risikerer at blive genkendt.

Læs mere på www.pussygalores.dk

Må man godt gå på bordel?

Ja, det er ikke ulovligt at besøge et bordel eller på anden måde købe sig til sex.

Det er heller ikke ulovligt at lægge lokaler til prostitution, men det ertil gengæld ulovligt at tjene penge på andres prostitution, såkaldtrufferi.

Rufferi er, når nogen udnytter andres seksuelle ydelser. Hvis bordelmutter selv arbejder i forretningen til en fast hyre (en slags bestyrer-funktion ) er det altså ikke rufferi.Men hvis en udenforstående tredjemand direkte tjener penge på at udlejelokaler til prostitution eller får procenter af de prostitueredes indtjening, er det rufferi.

En prostitureret har pligt til at oplyse sin indkomst overfor Told & Skat.

I Sverige er prostitution nu ulovligt, I Norge debatterer man p.t. et lignende forbud.

EnVilstrup-undersøgelse fra 2006 viste at mere end hver femte danskerønsker et forbud mod prostitution. Det var da en fordobling på fire år.

Kilde: Politiinpektør Mogens Lauridsen, Station City i København.

corona
Corona

Medie: 11-årig dansk dreng døde efter smitte med coronavirus

person med snue og røde øjne
Sundhed

Løber øjnene i vand og klør næsen? Her er nogle gode råd

dronning Elizabeth
Kongelige

Dronning Elizabeth aflyser

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon
TV/Streaming

HBO Max dumper sig ind i Danmark til halv pris

faximile af kontrolrapport
Nyheder

Coop-butik fik sure smiley nummer tre i træk: - Det er sort uheld

Nyheder

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

person i lufthavn
Krimi

Billigt trick:

Tyvebander hærger lufthavn

 Højbjerg Maskinfabrik i brand
Krimi

Efter voldsom brand i maskinfabrik - nu kan folk igen gå ud

 Søren Haslund-Christensen
Nyheder

Tidligere hofmarskal Søren Haslund-Christensen er død

Dronning Margrethe i profil med lys hat
Kongelige

Dronningen i bilulykke:

Det var forskrækkende

gerningsmanden
Krimi

Ved du noget?

Truede med flaske

En kvinde hænger valgplakat op i en lygtepæl, hvor også Thomas Rhodens valgplakat hænger
Krimi

Valgplakater fjernet -

ambassade politianmeldt

Prins William med et alvorligt ansigt.
Kongelige

Netflix trodser

prins William

Tips kupon sammen med en lotto kupon og en fra Oddset.
Helt vildt

Blev millionær

for 144 kroner

en ung mand bliver testet i næsen
Nyheder

Vil genindføre

gratis kviktest

Prins Andrew foran en kirke han ser alvorlig ud.
Nyheder

Nu kan skandaleprinsen

ikke længere skjule sig

Færgen i morgen mørket.
Nyheder

Vild video: Her

falder lastbil af færge

Originalen i form af Julia Roberts billedet er fra filmen.
Underholdning

Hun får hovedrollen

som Pretty Woman

i Danmark

Portrætbillede af Christina Krzyrosiak Hansen. Hun kigger direkte ind i kameraet.
Nyheder

Danmarks yngste

borgmester skal giftes

George Olesen med anstrengt ansigt.
Kendte

George Olesen

er død

Krimi

Brødre ankede drabsdom:

Nu skal offerets

forældre vidne

Donald Trump Jr. ved siden af sin far Donald Trump
Underholdning

Donald Trumps søn

håner skuespiller

efter skuddrab

Erik Bering med en lilje i hånden.
Nyheder

Erik Bering er død

En lottokupon
Helt vildt

Fem danskere blev

millionærer

Elon Musk kigger op mod stjerne
Nyheder

Nu er Tesla 1000 

MILLIARDER dollar

værd

En ældre mand set bagfra med en mobil ved øret
Krimi

Falske børnebørn

franarrede ældre

knap en million kroner

Allan Nielsen og Tina Lund fotograferet udenfor mens de holder om hinanden.
Kendte

Desperat efter indbrud:

Udlover dusør

Byskilt for Ishøj kommune
Nyheder

Efter stor smittestigning:

Her opfordres ALLE til test

Et SAS fly på jorden
Nyheder

Krisesnak skærer

halvanden milliard af

SAS' markedsværdi

Tina Bilsbo og lars Hjortshøj på den røde løber
Kendte

Hjælper søn med

sexscener

En politibetjent imellem en stor flok cyklister han vifter med armen
Nyheder

Tohjulede trafikanter

kommer under lup

golfspiller på banen
Helt vildt

Bizar optakt til triumf:

Sad indspærret på

toilet 

vaskemaskine fyldt med tøj
Livsstil

Ny vaskemaskine?

Her er fem gode råd

remee sidder på gulvet med sin datter
Kendte

Remee og Mathilde

afslører kønnet 

ambulance holder på vej
Krimi

29-årig mand

dør i soloulykke 

afklædt par i sengen
Sex og samliv

Du nyder sex mere

hvis du er glad

for din krop

par poserer ved filmpremiere
Kendte

Sara Bro: Har brudt

med kæresten

mette frederiksen ser skeptisk ud
Nyheder

Første gang i tre år:

Rød blok under

50 procent

bil holder i indkørsel på sti
Krimi

55-årig kvinde død

efter knivstik 

mand sidder i sofa
Kendte

Venner-stjerne er død

visakort på vej ned i terminal
Nyheder

Priserne stiger voldsomt

Alec Baldwin kigger
Kendte

Alec Baldwin sigtede

mod kamera 

mænd står ved bro og kigger
Nyheder

Norge: Båd røget

ud over vandfald

michael jordan smiler
Helt vildt

Michael Jordans sko:

Solgt for ni millioner

Et SAS-fly gør klar til landing
Rejser

SAS i krise

En mor med en baby
Helt vildt

Hun er mor til 21 babyer

En tåregasgranat ryger
Nyheder

Israel vil bygge over 1300 nye boliger til bosættere

En mand i hvidt jakkesæt griner og vinker
Kendte

Beckham scorer 1.3 mia. 

Sofie Linde smiler
Kendte

Sofie Linde: Der skal mere til at skræmme mig

Et isbjerg i vandet
Sport

Overfyldt fiskerjolle kæntrer ved Sisimiut - mand omkommet

de tre butikkers facader
Nyheder

Tre nabobutikker fik sure smileys samme dag

Pratola Peligna
Livsstil

Billedskøn italiensk by sælger ejendomme for én euro

hotellet i brand
Krimi

Brand slukket i badehotel - intet kan reddes

Nyheder

Kovending: Bryghus vil stadig lave øletiketter til partier

en mand rydder fortov for sne
Livsstil

Forpligtelser som husejer - hvor klog er du?

hestens sår
Krimi

Hestemishandler

er på fri fod

vindmølle
Nyheder

CO2-skandale: Kommuner tæller samme strøm to gange

billede fra auktionen
Underholdning

Maleri af Picassos elskerinde solgt for vild sum

Café Fuglereden
Nyheder

Ikonisk værtshus overlever dødsdom

vikinger
Nyheder

Undskyld Columbus: Vikingerne var først

valg
Nyheder

Efter få timer: Hærværk mod valgplakater 

Asta Björk
Kendte

Vild med dans:

Par laver ny sang

Brand søndervig
Nyheder

Badehotel i brand

Ambassadør uønsket i tyrkiet
Nyheder

Her er Danmark ikke velkommen

richard gere
Nyheder

Richard Gere: Vil vidne mod italiensk politiker

Søren Pilmark
Kendte

Søren Pilmark: Vigtigt at bevare barnligheden

corona
Nyheder

Fjerde dag i træk: Flere end 1000 coronatilfælde

ulla terkelsen
Kendte

Ulla Terkelsen om tab af søster: - Jeg fik det skidt og kom på hospitalet

billede fra messe
Nyheder

80 år gammel fabrik sendt til tælling:
- Det er trist

Kongsdal Gods
Nyheder

Tre-cifret millionhandel:

Historisk dansk
gods solgt

billede af politibil
Krimi

Cyklist stødte sammen med trailer - nu er cyklisten død

person bliver vaccineret
Sundhed

Afstemning:
Skal du vaccineres
mod influenza?

person bliver vaccineret
Sundhed

Apotekerne har allerede vaccineret lige så mange som hele sidste sæson

Lindy Aldahl
Kendte

Tv-kendis går konkurs

chili
Mad og drikke

Obs:
Der kan være
mug i din chili

cpr
Nyheder

Kommuner svigter: Holder ikke øje med ansattes CPR-snageri

Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt på dansegulvet.
Film og TV

Vild med dans:

Krefeld smidt hjem

politbil med udrykning
Krimi

Ældre ægtepar overmander indbrudstyv 

Remee og Mathilde Gøhler
Kendte

Remee jubler:

Er blevet far igen

Robert Durst i retten
Nyheder

Kendt mangemillionær sigtet for endnu et drab