Stor mystik: Hærværksbølge rammer hel region

På blandt andet p-pladserne ved Sønderborg Sygehus, på Skolevænget i Aabenraa og ved Felsted Skole har biler fået skudt ruder itu.
Alene natten til tirsdag fik 22 biler skudt ruder itu.
Alene natten til tirsdag fik 22 biler skudt ruder itu. Modelfoto: Shutterstock/Ritzau Scanpix og Politiet

I flere sønderjyske byer, senest i Sønderborg og Aabenraa, er der blevet udøvet hærværk med en softgun ladt med stålkugler.

Det skriver JydskeVestkysten.

Hærværkspersonerne skyder ruder i biler itu, og Syd- og Sønderjyllands Politi har derfor taget skridt til øget overvågning af parkeringsarealer - uden dog at registrere nye tilfælde af hærværk.

- Vi har forsøgt at dæmme op for det i løbet af natten (til onsdag, red.) ved at øge patruljeringen omkring parkeringsarealerne i byerne, fortæller vagtchefen Nikolaj Hølmkjær til JydskeVestkysten.

Han fortæller også, at der ikke er indløbet nye anmeldelser.

Natten til tirsdag gik det ud over ti biler ved Jobcentret i Aabenraa og 12 biler ved hjemmeplejefirmaet Danske Diakon i Sønderborg, skriver avisen. I sidste uge måtte også parkerede biler i Haderslev stå for skud - alle har fået smadret ruder i bilerne. Og i alle tilfælde er der anvendt en softgun med stålkugler.

Efter hærværksepisoderne i sidste uge har vidner fortalt, at de set en mørk bil køre rundt i de områder, hvor hærværket har fundet sted.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.