Stor mystik: Hærværksbølge rammer hel region
Alene natten til tirsdag fik 22 biler skudt ruder itu. Modelfoto: Shutterstock/Ritzau Scanpix og Politiet
På blandt andet p-pladserne ved Sønderborg Sygehus, på Skolevænget i Aabenraa og ved Felsted Skole har biler fået skudt ruder itu.

I flere sønderjyske byer, senest i Sønderborg og Aabenraa, er der blevet udøvet hærværk med en softgun ladt med stålkugler.

Det skriver JydskeVestkysten.

Hærværkspersonerne skyder ruder i biler itu, og Syd- og Sønderjyllands Politi har derfor taget skridt til øget overvågning af parkeringsarealer - uden dog at registrere nye tilfælde af hærværk.

- Vi har forsøgt at dæmme op for det i løbet af natten (til onsdag, red.) ved at øge patruljeringen omkring parkeringsarealerne i byerne, fortæller vagtchefen Nikolaj Hølmkjær til JydskeVestkysten.

Han fortæller også, at der ikke er indløbet nye anmeldelser.

Natten til tirsdag gik det ud over ti biler ved Jobcentret i Aabenraa og 12 biler ved hjemmeplejefirmaet Danske Diakon i Sønderborg, skriver avisen. I sidste uge måtte også parkerede biler i Haderslev stå for skud - alle har fået smadret ruder i bilerne. Og i alle tilfælde er der anvendt en softgun med stålkugler.

Efter hærværksepisoderne i sidste uge har vidner fortalt, at de set en mørk bil køre rundt i de områder, hvor hærværket har fundet sted.