Spindoktor-læk er nu officielt en politisag
Troels Lund Poulsens særlige rådgiver Peter Arnfeldt tilbød angiveligt Ekstra Bladet fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattesag. Nu er sagen politianmeldt. Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO
Københavns Politi har netop modtaget en anmeldelse fra Skat efter Ekstra Bladets afsløring om Troels Lunds tidligere spindoktor i går.

Københavns Politi har i dag modtaget en anmeldelse fra Skat.

Det sker efter gårsdagens afsløring af, at den tidligere skatteministers særlige rådgiver Peter Arnfeldt angiveligt tilbød Ekstra Bladet fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattesag.

Det oplyser politiadvokat Dorit Borgaard til Newspaq.

"Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en politianmeldelse fra Skat," siger hun.

Anmeldelsen blev modtaget i dag klokken 13.54.

"Den går på, at vi bedes se på de oplysninger, der kom frem i Ekstra Bladet. Den indgår i den videre efterforskning," siger Dorit Borgaard.

Dermed vil de nye oplysninger blive koblet sammen med den politiundersøgelse, der allerede er i gang om, hvem der lækkede fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattesag til B.T., som bragte historien kort før folketingsvalget.

Dorit Borgaard vil ikke kommentere, hvilket vidner, politiet allerede har afhørt - og vil afhøre i sagen.

Hun kan heller ikke sige, hvornår politiundersøgelse ventes færdig.

"De sidste tre dage er der sket noget af en udvikling i sagen. For en uge siden kunne man måske have tænkt, at nu er vi snart færdige, men det tør jeg ikke sige længere," siger Dorit Borgaard.