Solosex: Sådan får du dit livs bedste orgasme

Det er slet ikke så tosset at fornøje sig med solosjov, og der er masser af orgasmer at hente, hvis bare du giver dig tid og dropper jagten.
Giv dig selv dit livs bedste orgasme.
Giv dig selv dit livs bedste orgasme. Foto: Scanpix/Modelfoto

Måske synes du, det er grænseoverskridende at hjælpe dig selv til en orgasme, men det kan gøre dit sexliv meget bedre, hvis du lærer dig selv godt at kende på det punkt. Vi har spurgt orgasmeekspert og sexolog Katrine Berling om, hvordan vi bedst kommer i mål – på egen hånd.

Slip orgasmejagten
Hvis vi har for mange forventninger og venter på et kæmpe festfyrværkeri, så bliver vi ofte skuffede, og vi lægger heller ikke mærke til, hvad der egentlig sker i vores krop undervejs. Orgasmer kan være et festbrag eller en lille fe-orgasme – men den ene er ikke bedre end den anden. Vær i nuet, mærk din krop og drop jagten.

Sexstillinger der virker: Se det store galleri på Q.dk

Brug vejrtrækningen
Vejrtrækningen er med til at øge eller nedsætte ophidselsen. Vi kan forsinke eller trække en orgasme blot ved at tage dybe, lange vejrtrækninger, mens de hurtige vejrtrækninger kan få os i mål hurtigere. Øv dig i at trække vejret på forskellige måder, leg med det og mærk forskellen.

Husk knibeøvelser og hoftevip
Et stærkt underliv er afgørende for intensiteten af dine orgasmer. Lav knibeøvelser mindst tre gange dagligt – og helst hver dag. Det kan gøres hvor som helst – og når som helst. Brug også knibeøvelserne aktivt, når du onanerer. Sæt dem sammen med hoftevip, hvor du kniber sammen hver gang du vipper med hofterne – det er med til at aktivere energien og skubbe dig mod orgasmen.

Make Love: Sådan ser det ud, når vi elsker  – se Billedgalleriet på Q.dk

Onaner i lang tid
Hvis du vil have dybe, lange orgasmer bør du onanere længe – helst omkring 45 minutter. Jo længere du onanerer, jo mere energi får du opbygget. Onaner lige indtil, du er ved at komme, tag så nogle dybe indåndinger, hold fem sekunders pause, og fortsæt. Du kan også vælge at komme og stimulere dig selv kort efter.

Brug legetøj
Hvis man gerne vil til Månen, er det en god idé at bruge en rumraket, og hvis man gerne vil have superorgasmer, kan dildoer og vibratorer være en hjælp. Det er forskelligt, hvad vi kan lide, så prøv dig frem, tjek udvalget og mærk, hvad der virker bedst for dig.

Giv slip og sæt lyd på
Hvis du vil have en orgasme, er det vigtigt at give helst slip og ikke holde tilbage på noget som helst. Det handler om at åbne sig op. Har du lyst til at skrige, så skrig. Har du lyst til at græde, så græd. Hvis du holder tilbage på et eller andet, så holder du også tilbage på din orgasme.

Sex med din ex og andre ting der distraherer i sengen: Læs mere på q.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.