Slem skade svækker U21-landsholdet
FCK'eren Søren Frederiksen har revet det forreste korsbånd i knæet over. Nu venter en lang genoptræningsperiode. Foto: Jesper Rautell Balle, Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0, Wikimedia Commons.
Et uheld på træningsbanen søndag aften koster Søren Frederiksen deltagelsen i U21-EM. Korsbåndet er revet over.

Nul EM og en lang genoptræningsperiode venter på U21-landsholdsspilleren Søren Frederiksen.

Efter et hændeligt uheld på træningsbanen søndag aften må han nu se sine holdkammerater skyde EM-turneringen i gang mod Schweiz på lørdag.

"Søren oplever et vrid i knæet. Vi var så heldige at få en scanning allerede mandag formiddag på Mølholm Privathospital. En scanning, vi nu har fået svar på og desværre er det dårlige nyheder for Søren og truppen. Scanningen viste at blandt andet hans forreste korsbånd er revet over," forklarer landsholdslæge Erling Døssing til DBU.dk.

Dermed må landstræner Keld Bordinggaard indkalde en ny spiller fra 40-mand bruttotruppen.

Landstræneren har dog endnu ikke lagt sig fast på hvem, der skal erstatte den skadede FCK'er, men en af dem, der er i spil, er Lyngbys Anders 'AC' Christiansen, der testes i morgen, efter at han måtte udgå af Lyngbys sidste kamp i Superligaen.

Der er dog officielt endnu ikke indkaldt nogen ny spiller til EM-truppen.

Holdet fik mandag aften fri efter kampen og møder ind tirsdag aften i Skørping, hvor der er første træningspas i Skørping onsdag formiddag.