SF-profil håner Løkke på Twitter: Dramaqueen
Løkke er hverken en stålsat revolvermand eller en dygtig politisk håndværker, mener Karsten Hønge (SF). Foto: Scanpix/Arkiv
Statsministeren elsker sit ry som dygtig politisk håndværker, men er mest kendt for byggesjusk, skriver Karsten Hønge blandt andet.

Meldingen om, at Eva Kjer Hansen (V) trækker sig som minister, har medført en del reaktioner - både blandt politikere, kommentatorer og almindelige mennesker.

En af de politiske modstandere, som hurtigt var ude med flere kommentarer på det sociale medie Twitter, er Karsten Hønge fra SF.

Hans tweets prikker dog mere til statsministeren og hans håndtering af sagen, end til WEva Kjer Hansen.

Lars Løkke Rasmussen "elsker sit opreklamerede ry, som dygtig politisk håndværker. Men han er mest kendt for byggesjusk", skriver politikeren, der selv er kendt som "vikaren fra helvede" blandt andet:

 

Ud over at være skyldig i byggesjusk er Løkke også en dramaqueen, mener Karsten Hønge.

"LLR stod frem som stålsat revolvermand. Under det kostume gemte sig et nyt: en drama queen. Stor underholdning, trist for Danmark", skriver han i et andet tweet.

 

SF'eren giver også Bæredygtigt Landbrug et par hårde ord med på vejen:

"Bæredygtigt Landbrug kalder det "en katastrofe", at Eva Kjer har trukket sig. Så ved vi andre, at det kun kan gå fremad."