Selvmordsbomber dræber syv tv-medarbejdere i angreb i Kabul

Syv ansatte fra en tv-station har mistet livet i endnu et selvmordsangreb i den afghanske hovedstad.
Den afghanske hovedstad, Kabul, har været ramt af en række af selvmordsangreb den seneste tid. Senest gik det onsdag ud over en minibus med ansatte fra tv-stationen Tolo i den centrale del af byen.
Den afghanske hovedstad, Kabul, har været ramt af en række af selvmordsangreb den seneste tid. Senest gik det onsdag ud over en minibus med ansatte fra tv-stationen Tolo i den centrale del af byen. Foto: Rahmat Gul/AP

Syv ansatte på den populære afghanske tv-kanal Tolo blev dræbt under selvmordsangrebet i Afghanistans hovedstad, Kabul, onsdag. Det oplyser tv-stationen på sin Twitter-profil.

- I dag mistede vi syv medarbejdere i terrorangrebet på Darulaman Road i Kabul, står der.

Angrebet var angiveligt rettet mod en minibus, der transporterer ansatte fra tv-stationen, og det sker få måneder efter, at Taliban erklærede den private station for et legitimt "militært mål".

- Vores firmabus, der kører medarbejdere hjem efter arbejde, blev angrebet, siger en journalist fra Tolo ifølge AFP.

Mindst 24 andre blev såret i angrebet, der skete i et distrikt i det centrale Kabul, der huser landets parlament, flere ministerier og den russiske ambassade.

Onsdagens angreb er det seneste i rækken af en serie af selvmordsangreb, der har ramt Kabul. Siden begyndelsen af året har seks selvmordsangreb ramt den afghanske hovedstad.

Repræsentanter fra Afghanistan, Pakistan, Kina og USA mødtes tidligere i denne uge i Kabul for at drøfte en afslutning på den 14 år lange krig mod Taliban i landet. Samtidig opfordrede landene Taliban til at tilslutte sig fredsforhandlingerne.

Ingen har endnu taget skylden for onsdagens selvmordsangreb.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.