Se de vildeste transferrygter
Flere profiler fra Serie A kan få hjemmebane her, på City of Manchester Stadium. Foto: wikimedia/public domain/KG Gucwa
City tæt på gigantisk dobbelthandel med Milan.

Transfermarkedet er åbent på tredje døgn og rygtemøllen kører allerede på højtryk.
I England kædes de lyseblå dukse fra Manchester City sammen med store klubber i Serie A.

AC Milan har, ifølge The Sun, et godt øje til Citys to kontroversielle ballademagere; Carlos Tevez og Mario Balotelli. Men for at flytte de to offensive profiler til Norditalien har AC Milan brug for mere end 400 millioner kroner.

Derfor kan den 22-årige brasilianske målmaskine Alexandre Pato være på vej væk fra San Siro. Både PSG og Chelsea er interesserede i den unge landsholdsspiller, der siden ankomsten til det italienske i 2007 har scoret 50 gange i 100 kampe.

Også italienske Daniele De Rossi kan være på vej væk fra Serie A. Den 28-årige midtbanemotors kontrakt med AS Roma udløber til sommer, og klubben er desperat for at forlænge kontrakten. De har tilbudt landsholdsprofilen godt 1,4 millioner kroner om ugen for at forlænge. Stadig uden held.

Det bliver ikke nemmere af, at både Manchester City, United og Real Madrid holder øje med spilleren, der har tilbragt hele sin karriere i den italienske hovedstad.

Sidst er et af sommerens helt store transferrygter blusset op igen. Wesley Sneider rygtes til Manchester. Det sker efter flere personer har set Inters sportsdirektør, Marco Branca i byen. I sommer var det United, der var tæt på at skrive under med den hollandske kreatør. Men ifølge både The Sun og Corriere dello Sport er det nu City, der er tættest på en kontrakt.