Fodboldstjerne levede på kokain og whisky
Pauls Gascoigne skulle have beholdt fodbolden i sit liv, istedet for at sige endeligt farvel i 2004. Det fortryder han nu. Foto: AP: SIMON BELLIS / POLFOTO
Paul Gascoigne, den mangeårige britiske landsholdspiller, fortæller, at han i sine vildeste år sjældent spiste mad og drak - vand.

Englænderne sætter nu nye standarder for hård rock n' roll-livsstil. Den britiske tidligere landsholdsspiller, Paul Gascoigne, fortæller, at han i perioder levede så usundt, at hans kostpyramide udelukkende bestod af kokain og whisky.

Midtbanespilleren forklarer i et interview med engelsk tv, at han i fire måneder hverken drak vand eller spiste et måltid.

"Man kan godt tænke sit. Hvordan kunne jeg havne i sådan en situation særligt med al den kokain? Men det stod foran mig på en tallerken, og jeg tænkte, jeg kunne prøve det. Det endte med, jeg havde låst mig inde på et hotelværelse i seks uger," fortæller han.

Det gik særligt vildt for sig i perioden efter, at han i i 2004 trak sig tilbage fra professionel fodbold.

"Fodbold var hele mit liv, det var det, jeg stod op for om morgenen. Men en dag var det væk. Det var ligesom taget fra mig, og jeg tænkte bare 'oh shit, hvad nu?!'"

Den tidligere fodboldspiller har været på succésfuld afvænning i et år nu. Han har endnu ikke haft tilbagefald til sin gamle livsstil.

Kilde: Mirror