Se billederne: Kronprinsens ven har solgt en af Danmarks dyreste villaer
Peter Warnøe nåede at have sin pragtvilla i Klampenborg til salg i omkring fem år før den blev solgt. (Foto: Foto: Boliga.dk/lutzau.dk)
Rigmanden Peter Warnøe har solgt sin millionvilla på Strandvejen i Klampenborg. Det tegner til at blive en af landets dyreste bolighandler nogensinde.

Hvis du altid har drømt om et palæ med egen vinkælder, er chancen netop forpasset.

En af Danmarks mest attraktive - og dyreste - boliger er nemlig lige blevet solgt.

Rigmanden, iværksætteren og kronprins Frederiks ven, Peter Warnøe, har solgt sin millionvilla på Strandvejen i Klampenborg.

Det skriver Boliga.dk.

Med vinkælder og palæ følger også egen biograf og en grund direkte ud til Øresunds blå bølger.

Peter Warnøe havde udbudt villaen til svimlende 77,9 millioner kroner, hvilket gør den til den fjerdedyreste ejendom, der nogensinde har været offentligt udbudt i Danmark.


Peter Warnøe. Foto: Asger Ladefoged/Sacnpix/arkiv

Pool og fitnessafdeling

Køberen får dog noget for pengene. Villaen er 454 kvadratmeter stor og ligger på en 2.251 kvadratmeter stor grund.

De mange kvadratmeter bolig indeholder ifølge Boliga 10 værelser, pool, fitness- og spa-afdeling med både dampbad, koldtvandsbad, jacuzzi og sauna.

Hele herligheden blev udbygget og istandsat af Peter Warnøe, da han selv købte den tilbage i 2006 for 35 millioner kroner.


Den netop solgte pragtvilla på Taarbæk Strandvej i Taarbæk ved Klampenborg med pool i hav-kanten og egen bade- og bådebro. Foto: Boliga.dk/lutzau.dk

langt fra rekord

På trods af den tårnhøje udbudspris er der dog endnu et stykke vej til danmarksrekorden, skriver Boliga.

I 2014 kunne mægler Ivan Eltoft Nielsen sætte et pragtpalæ i Vedbæk nord for København til salg for intet mindre end 120 millioner kroner.

For det beløb kunne man anskaffe sig en ejendom på 900 kvadratmeter med blandt andet et parkanlæg på 12.411 kvadratmeter med udsigt over Øresund. Ingen købere bed dog på, og efter et par måneder faldt prisen til 100 millioner kroner.


454 kvadratmeter indeholder palæet, som er blevet istandsat og udbygget, siden Peter Warnøe købte det i 2006. Foto: Boliga.dk/lutzau.dk

Handlen af Peter Warnøes hus er endnu ikke tinglyst, så hvem der er køberen, og hvor meget denne har måttet slippe, er endnu ikke offentligt tilgængeligt.

Men der er ingen tvivl om, at det, der tegner til at blive en af landets dyreste bolighandler nogensinde, er afsluttet, skriver Boliga.

Brænder pengene i lommen?

I øjeblikket er der ingen villaer, der i udbudspris helt kan måle sig med Peter Warnøes pragtvilla.

Den dyrest udbudte ejendom i øjeblikket koster 65 millioner kroner og ligger på Vedbæk Strandvej i Rudersdal Kommune.

Boliga har samlet den og et par håndfulde andre villaer i den virkelige tunge prisklasse.
Se dem her, hvor du også kan tjekke dem for vinkældre.


Placeringen på strandvejen i Taarbæk ved Klampenborg nord for København fås ikke meget bedre på de kanter. Foto: Boliga.dk/lutzau.dk

via Listen To News