Schweiz skal møde de unge spanske tyre
Schweiziske Admir Mehmedi fik med et langskud efter 115 minutter sendt sit hold i U21-EM-finalen. Foto: Polfoto/Gorm Olesen / POLFOTO
Efter en målløs affære og overtid måtte Tjekkiet til sidst se sig slået af det schweiziske landshold i U21-semifinalen.

Publikum i MCH Herning måtte vente længe på mål. Rigtig længe.

Men efter hele 115 minutter lykkedes det endelig for et af de to hold i semi-finalen i U-21 EM at få bolden sendt ind i netmaskerne.

Desværre for det tjekkiske landshold var det schweiziske Admir Mehmedi, der med et flot langskud fik sendt sit land videre til finalen med en 1-0-sejr.

Den indtil da målløse affære bliver - måske ikke så overraskende - kaldt "den kedeligste kamp" i U21-EM af hjemmesiden sporten.dk.

Her bliver Schweiz også betegnet som de trods alt rette vindere af kampen, idet de var det eneste hold på banen, der forsøgte sig med bare en smule offensivt spil.

Schweiz har i løbet af EM ikke indkasseret et eneste mål. Nu skal de forsøge at opretholde den statistik mod Spanien, som de møder i finalen.

Her spås det, at drengene fra alpelandet skal forberede sig på langt mere presspil, end de har mødt i turneringen hidtil, når spanierne stiller op med deres EM-topscore Adrian.

Kilde: Sporten.dk